• Mediators Cinderella Kruijff - Vinke en Ria Rijntjes helpen volwassenen en kinderen via mediation, training en coaching.

    Sutiah van Netten

Verbinding staat centraal bij Kruijff & Rijntjes Mediation, Training en Coaching

HAARLEM ,,Bij ons staat het zoeken naar de verbinding en het sterk maken centraal. Ons doel is om mensen sterk en krachtig te maken en helpen zichzelf of elkaar beter te begrijpen. Vanaf dag één is dat onze visie en dat is in de vijf jaar dat we samenwerken niet veranderd", vertelt mediator Ria Rijntjes. Kruijff & Rijntjes Mediation, Training en Coaching biedt mensen hulp en begeleiding bij het oplossen van conflicten bij echtscheidingen en arbeidsconflicten. Bij scheidingssituaties is er extra aandacht voor de kinderen in de vorm van begeleiding en coaching individueel of in een groepje tijdens en na de scheiding. Daarnaast biedt Kruijff & Rijntjes coaching, relatietherapie, assertiviteitstraining en loopbaanbegeleiding.

Sutiah van Netten

Vijf jaar geleden besloten mediators Cinderella Kruijff-Vinke en Ria Rijntjes om samen een bedrijf op te zetten om hun liefde en passie voor het vak van mediator in de praktijk te gaan brengen om mensen echt te kunnen helpen. ,,Ons drijfveer is om zowel volwassenen als kinderen zoveel mogelijk te helpen. Het zoeken naar de verbinding staat hierbij centraal. Als mensen in conflictsituaties niet meer met elkaar willen samenwerken, dan gaan wij op zoek naar de verbinding, zodat er toch een samenwerking ontstaat. Vooral als er kinderen bij betrokken zijn dan blijft men als ouder met elkaar verbonden. Het is belangrijk om samen met mensen op zoek te gaan naar een aanvaardbare oplossing voor beide partijen. Geen enkel gezin of situatie is of blijft hetzelfde. Daarom bieden wij bij elk traject afzonderlijk maatwerk aan in het geheel of op een aantal onderdelen", legt Kruijff uit.

Kruijff en Rijntjes vormen een hecht team. ,,We zijn heel complementair aan elkaar en vullen elkaar goed aan. Samen staan we sterk. We houden elkaar scherp en steunen elkaar waar het nodig is", aldus Rijntjes. Bij mediation (echt)scheidingen werken Kruijff en Rijntjes altijd samen. Daarnaast hebben de twee mediators los van elkaar ieder hun eigen specialisme. Zo is Kruijff Familie mediator en Financieel echtscheidingsadviseur. Rijntjes is MfN Register mediator, relatietherapeut, EMDR therapeut en gediplomeerd Kindercoach. ,,Bij een (echt)scheiding werkt Cinderella de financiële en juridische kant uit. Ik richt me vooral op de relatie en de begeleiding van de eventuele kinderen", vertelt Rijntjes.

Kruijff & Rijntjes zijn van alle markten thuis op het gebied van mediation, training en coaching. Rijntjes: ,,Bij ons is het kennismakingsgesprek altijd vrijblijvend. Wij vinden het belangrijk dat mensen goed geïnformeerd worden over wat wij voor hen kunnen betekenen en of we bij hun passen. De gesprekken vinden over het algemeen plaats in één van onze sfeervolle en neutrale locaties in Schagen of Haarlem. Speciaal voor onze vijfjarige bestaan hebben we een magazine uitgegeven boordevol interviews, interessante informatie en informatie over de specifieke werkwijze van ons bedrijf. Het is mogelijk om het magazine bij ons op te vragen."

Voor meer informatie kan men terecht op: www.kruijff-rijntjes.nl