• n.v.t.

TOPP Haarlem introduceert geurmarketing

Advertorial

Het Haarlemse bedrijf TOPP levert als hygiënespecialist een breed assortiment producten en diensten die bedrijven ondersteunen bij optimale hygiëne binnen hun organisatie. Dit bedrijf gebruikt uitstekende milieuvriendelijke alternatieven voor alledaagse producten, zoals ecologische reinigingsmiddelen, energiebesparend sanitair en duurzaam geproduceerde sanitaire artikelen. Nieuw is de jongste telg in de marketingmix: geurmarketing. De juiste geur heeft een positieve werking op het gedrag van de consument. TOPP vertelt ons er graag alles over.

Met geurmarketing doe je goede zaken
'Bedrijven doen er alles aan om ervoor te zorgen dat klanten ogen en oren te kort komen, maar onze neus speelt een cruciale rol bij het al dan niet kopen. Onze reuk beïnvloedt maar liefst 75% van onze emoties. De juiste geur zorgt ervoor dat klanten zich prettig voelen en langer in de winkel of het bedrijf doorbrengen. Mensen met een goede stemming besteden meer geld', licht Maurits Valk van TOPP Haarlem toe. 'Een klassiek voorbeeld is de geur van versgebakken brood bij de warme bakker. De koekjes in het schap ernaast worden bijna onweerstaanbaar. Geur is als muziek, het is specifiek en persoonsgebonden. De keuze van de juiste geur voor het juiste effect is dus bepalend.'

Koplopers kiezen voor een geurbeleving
Maurits vervolgt: 'Bedrijven die hun marketing serieus nemen, hebben geurmarketing al op de kaart staan. Zoals het Mercure Hotel Amsterdam, waarbij wij een uniek aroma laten verspreiden door onze grotere geurmachines. Maar er zijn ook geuren die nauwelijks waarneembaar zijn, zoals de populaire anti-stress geur. Deze bewijst zijn nut bij talloze bedrijven in verschillende branches. De geurmachines zijn geschikt voor ruimtes van 100 m2 tot maar liefst 4000 m2.'
TOPP heeft onlangs nog een nieuw geurproduct gelanceerd: roomspray. Met slechts een keer spuiten ruikt de kamer naar fris katoen. Gasten zien niet alleen, maar ruiken ook het heldere beddengoed. Hotel Apollofirst in Amsterdam bijvoorbeeld zweert erbij.

TOPP: úw hygiënespecialist
Naam en faam heeft TOPP van oudsher te danken aan het ontzorgen van facilitaire zaken op het vlak van bedrijfshygiëne. Voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties worden sanitaire ruimtes voorzien van dispensers, wordt het sanitair onderhouden en regelt men bijvoorbeeld toiletpapier, handdoeken, zeep en reinigingsmiddelen. Maar ook milieuvriendelijke, watervrije urinoirs of zelfreinigende toiletbrillen staan op het programma. Populair zijn de logomatten; unieke matten, bedrukt met logo of afbeelding, die periodiek gewisseld en gewassen worden. Bij Dunkin' Donuts vindt deze wissel wekelijks plaats op het centraal station in Amsterdam in de vroege ochtenduren vóór 06.00 uur. Geen enkel probleem voor TOPP.

Bedrijven en organisaties kiezen bewust voor TOPP
Volgens Maurits kiezen klanten voor zijn bedrijf door de hoge kwaliteit van producten en diensten en de uitstekende service. 'Ik werk met een team van 6 enthousiaste dames die weten hoe ze de handen uit de mouwen moeten steken. We hechten waarde aan de relatie met onze klanten, hoe klein ook. Iedereen krijgt bij ons de volledige aandacht.'
TOPP Haarlem is actief in een grote regio Noordwijk – Uithoorn – Almere – Den Helder en alles wat hier tussenin ligt. Wilt u meer informatie, belt u dan naar 06-523 214 08 en u krijgt direct Maurits aan de telefoon.

TOPP heeft meerdere vestigingen in ons land, waardoor er altijd een TOPP bij u in de buurt is. Wilt u meer lezen over TOPP, kijk dan op hun website: www.topp.nl.