• Eigen Foto

Rituals opent nieuwe premium winkel in Haarlem

HAARLEM Rituals opent woensdag 31 juli om 10.00 uur op de Barteljorrisstraat 33 een gloednieuwe winkel. Met een winkeloppervlakte van 298 m2 is het de grootste winkel van Rituals in Europa. De luxe inrichting, inclusief watereiland, zorgt voor een oase van rust. Dagelijks worden er gratis mini-treatments gegeven, zoals handmassages en one-minute-meditaties.

Het nieuwe filiaal van Rituals heeft meer ruimte om de uitgebreide collectie te presenteren dan de vestiging op de Grote Houtstraat, die zondag 28 juli voor het laatst open is. De ontspannen omgeving en service creëren de ultieme 'slow down experience'; winkelend publiek kan even ontglippen aan de drukte van de stad. Iedereen is van harte uitgenodigd om de winkel te komen ontdekken en kennis te maken met de uitgebreide collectie van home- en bodyproducten van Rituals, die zijn geïnspireerd op eeuwenoude tradities uit Aziatische culturen.

Woensdag 31 juli, vrijdag 2 augustus en zaterdag 3 augustus wordt de opening gevierd met verschillende feestelijke activiteiten: op woensdag ontvangen de eerste vijftig kopende klanten van de nieuwe winkel een goodiebag en vrijdag kunnen aangekochte producten worden gepersonaliseerd bij de personalisatiebooth. Op woensdag en zaterdag komt een dj draaien en zaterdag is er speciaal voor heren een barbier aanwezig voor een treatment van gezicht en baard met de producten van The Ritual of Samurai.

Voor meer informatie: www.rituals.com.