• Het interieur van de nieuwe winkel.

    Bianca Fenne
  • Bianca Fenne
  • Bianca Fenne

Nieuwe locatie voor EyeCare

HAARLEM Het 50-jarig bestaan van EyeCare Brilservice valt samen met een verhuizing naar een nieuwe locatie. Na een lange periode aan de Gedempte Oude Gracht te hebben gezeten, namen vestigingsmanager Simon van der Knaap en zijn team onlangs hun intrek in een fraai pand aan de Grote Houtstraat 138. Zaterdag 7 april vond de officiële opening plaats. ,,Het pand was aan verbouwing toe en bovendien waren we uit onze voegen gegroeid”, aldus Van der Knaap. ,,Met deze verhuizing slaan we twee vliegen in één klap. We hebben een prachtig nieuw interieur en deze locatie ligt in een echte ‘shopstraat’, mensen lopen nu makkelijker even binnen”.

Bianca Fenne

Sinds vorig jaar is de naam van het bedrijf veranderd. Brilservice is EyeCare Brilservice geworden. Van der Knaap: ,,Er waren meerdere opticiens met ieder een eigen naam in onze organisatie. Door bij iedere naam ‘EyeCare’ toe te voegen wordt duidelijk dat we één organisatie vormen. Bovendien zegt de naam EyeCare Brilservice beter waar wij voor staan; niet alleen verkoop van brillen en lenzen maar een compleet pakket aan oogzorg en oogmode”. Naast het verzorgen van een persoonlijke kijkoplossing, heeft EyeCare Brilservice een eerlijk advies hoog in het vaandel staan. ,,Heel soms moeten we constateren dat we voor een bepaalde klant geen geschikt brilmontuur in huis hebben. Dan moet je ook durven adviseren terug te komen als we nieuwe modellen in huis hebben. Ik vind een oprecht advies belangrijk, ik wil dat de klant helemaal tevreden kan zijn en geen genoegen neemt met minder. We voeren niet voor niets de slogan Alleen het beste voor jouw ogen".

Met het uitgebreide assortiment aan monturen zal het echter niet snel voorkomen dat een klant geen geschikt exemplaar kan vinden. Bekende merken als Ray-Ban, Calvin Klein en Chanel zijn ruimschoots vertegenwoordigd, maar ook minder bekende namen als Barton Perreira en - nieuw in de collectie - het huismerk Vint, bieden ruime keus voor iedere smaak. Mede dankzij uiterst nauwkeurige oogmeetsystemen, waaronder de nieuwe Zeiss-experience, biedt EyeCare Brilservice maatwerk met de i.Profiler waarmee onder andere problemen met nachtzicht opgespoord en gecorrigeerd worden. ,,Bij twijfel over de gezondheid van de ogen verwijzen we door naar het oogziekenhuis met wie we nauw samenwerken”, aldus Van der Knaap.

EyeCare Brilservice viert het jubileum en de verhuizing ook graag met de klanten. Bij aanschaf van een complete bril ontvangt men een cadeaukaart ter waarde van 50 euro. Bij aanschaf van een complete (zonne)bril geldt een mooie korting op speciale Zeiss (zonne)glazen met volledige UV bescherming voor de ogen, een unieke innovatie. Beide aanbiedingen lopen tot eind september. Meer informatie is ook te vinden op de website eyecare.nl.

EyeCare Brilservice is gevestigd aan de Grote Houtstraat 138. Voor meer informatie is het bedrijf te bereiken via 023-5314553. Ook kan men mailen naar haarlem@eyecare.nl.