• Eigen Foto

Hubo Haarlem wordt KlusWijs Compact

HAARLEM Klussen in Haarlem wordt nog leuker. Ab en Michel, de ondernemers van de Hubo in Haarlem, hebben afgelopen periode uitgebreid de tijd genomen om zich te oriënteren op de doe-het-zelf markt. Dit heeft geresulteerd in de keuze voor de KlusWijs Compact formule. Sinds 1 november zijn zij aangesloten bij KlusWijs. Momenteel wordt hard gewerkt aan een nieuwe winkelindeling en de komende periode staat in het teken van de ombouw van de bouwmarkt.

Ab vertelt: "Uiteraard hebben we meerdere formule opties bekeken, echter de keuze ging heel snel naar KlusWijs. Het DNA en de bouwmarkten van KlusWijs passen precies bij wat wij zelf ook voor ogen hebben. Mensen maken het verschil, is het credo van de formule KlusWijs en daar sluiten wij ons graag bij aan! Ook de drie V's Vakkundig, Vertrouwd en Voordelig zijn aspecten waar wij ons hard voor maken, iedere dag weer."

De geschiedenis van de Haarlemse bouwmarkt is indrukwekkend. Het was 1975 toen de ouders van Michel een kleine ijzerwaren winkel van 100m2 begonnen aan dezelfde Zijlweg, waar de winkel nu ook is gevestigd, echter op een andere locatie verderop in de straat. In 2001 werd de aansluiting gezocht bij de Fixet formule en tegelijkertijd vond de verhuizing naar de huidige locatie plaats. De jaren daarna nemen Michel en Ab de winkel over en na het eindigen van de Fixet formule wordt overgestapt naar de formule Hubo. Vanaf november zal de speciaalzaak aan de Zijlweg onder de KlusWijs Compact vlag opereren.  

"Een mooie vernieuwde en frisse start", vult Michel aan. "De bouwmarkt wordt volledig onder handen genomen, waarbij de hoge stellingen plaats gaan maken voor lagere versies. Hierdoor ontstaat er veel meer rust en overzicht in de bouwmarkt, daar zijn we super blij mee. Bovendien is KlusWijs een jonge, sterk groeiende organisatie, met een enerzijds zeer scherp prijsbeleid en anderzijds veel aandacht voor kwaliteitsproducten en dienstverlening. Het mooie is dat er in de afgelopen jaren veel veranderd is in doe-het-zelf land, maar één ding hebben we vanaf dag één geroepen en blijft in jaren onveranderd; help je klanten zoals je zelf geholpen wilt worden. Moeilijker gaat het niet worden," lacht Michel.