• Rosanne Kok

Happy Bodies in 2,5 jaar snel gegroeid

HEEMSTEDE/OVERVEEN Soms moet Jibbe de Goede van Happy Bodies zichzelf even in zijn arm knijpen; gebeurt dit echt? Tweeënhalf jaar geleden opende hij de eerste vestiging van lifestyleclub Happy Bodies in Amstelveen. Nu kent het concept al vijf vestigingen en begin volgend jaar worden nog twee clubs geopend. Tijd voor een gesprek met Jibbe de Goede over het succes.

Happy Bodies heeft naast Amstelveen inmiddels ook vestigingen in Amsterdam-Zuid, Heemstede, Overveen en Alkmaar. Alle lifestyleclubs van Happy Bodies bieden de Milon Cirkel. ,,Dat is een serie apparaten in circuitvorm, die volledig is ingesteld op de persoonlijke mogelijkheden en eventuele beperkingen waardoor iedereen op het meest ideale niveau traint'', legt Jibbe de Goede uit.

VERBRANDINGSMOTOR ,,Aangezien spieren de grootste verbrandingsmotor zijn, moeten zij getraind worden om af te vallen. Het optimale resultaat wordt bereikt doordat in de Milon Cirkel spiertraining met cardiotraining is gecombineerd. Daardoor wordt ook de hartslag verhoogd en gaat de stofwisseling omhoog. Het lichaam verbrandt nog dagenlang vetten. Door met een verhoogde tegendruk op de krachtapparaten te werken train je bovendien efficiënter. Doordat je daarmee zwaarder traint adviseren wij om eens in de vijf dagen 35 minuten te sporten. Rust voor de spieren is essentieel in het proces''.

Naast de Milon Cirkel biedt Happy Bodies ook de apparaten van Five, om pilatesachtige oefeningen te kunnen doen. ,,Daarmee blijven of komen de wervels mooi in lijn wordt bewegelijkheid en souplesse gestimuleerd'.'

FYSIOPHISICS In alle lifestyleclubs van Happy Bodies bevindt zich ook een ruimte voor FysioPhisics, de vaste samenwerkingspartner van de lifestyleclubs. ,,Hier kunnen onze leden en niet-leden terecht voor de behandeling van onder andere gewrichtsklachten, revalidatie of RSI-klachten'', vervolgt De Goede. ,,Zij behandelen volgens de 4xT-methode waarbij alle sterke punten zijn overgenomen uit de manuele therapie, bindweefsel therapie, tapen en medische fitness. Kortom, een geweldige aanvulling op ons aanbod in de lifestyleclubs''.

Happy Bodies kent nu vijf lifestyleclubs en voegt daar begin 2018 nog twee locaties aan toe. ,,Onze droom is om de grootste aanbieder te worden in de regio West Nederland'', vervolgt De Goede. ,,Daarbij houden we absoluut voor ogen dat we niet sneller groeien dan dat we kwalitatief kunnen waarborgen. Wij zoeken voor elke vestiging werknemers die goed bij ons passen, aan alle gasten persoonlijke aandacht kunnen schenken en hen stimuleren en motiveren het beste uit zichzelf te halen. Die kwaliteit staat in al onze clubs voorop en dat houden we ook zo''.

SNEL RESULTAAT Omdat Happy Bodies volledig achter haar concept staat, biedt zij garantie: wie in negentig dagen niet tevreden is, krijgt gewoon het geld terug. ,,Dat houdt in dat wij hard werken om het onze leden naar het zin te maken en resultaten te behalen" ,legt Jibbe de Goede uit. ,,Bovendien bieden wij een uniek en uitstekend product; met de Milon Cirkel is snel resultaat zichtbaar. Dat maakt ook dat onze leden graag bij ons blijven''.

Wie een nieuw abonnement afsluit, kan bij alle Happy Bodies-clubs aansluiten voor de training.

Meer informatie is te vinden op: www.happybodies.nl