• Eigen Foto

Gomes partner van Hockeyclub Bloemendaal

BLOEMENDAAL Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland BV is de nieuwe Mobility Partner van Hockeyclub Bloemendaal. Met de recente overname van collega Mercedes-Benz dealer Biemond & van wijk nam Gomes ook de sponsorovereenkomst met deze befaamde hockeyclub over.

Marco Reijnders van Gomes is blij met de sponsoring: ,,Bloemendaal is de bekendste hockeyclub van Nederland en hofleverancier van het Nederlands elftal. De mogelijkheid om onze naam aan deze club te verbinden is natuurlijk sowieso een fraaie gelegenheid het merk Mercedes-Benz en ons bedrijf nog beter onder de aandacht te brengen bij een interessante doelgroep. Maar de voortzetting van de sponsoring is daarnaast ook zeker gebaseerd op onze sterke overtuiging dat sport een verbindende factor in de maatschappij is. Met de sterk gestegen populariteit van hockey de laatste jaren, biedt deze sport een prachtig platform om die verbinding te ondersteunen. Wij zullen dan ook nog actiever dan voorheen onze ondersteuning van Bloemendaal uitdragen middels aanwezigheid tijdens wedstrijden en activiteiten, maar ook in onze communicatie".

Bij Bloemendaal rijden diverse spelers van Heren en Dames 1 en hun coaches in modellen van dit beroemde Duitse automerk. Alle auto's zijn voorzien van nieuwe belettering, net als de reclameborden achter de doelen.