• Het kookboek van Easyslim.nu.

    Eigen Foto

Easyslim.nu heeft eigen kookboek

HAARLEM Easyslim.nu is een keten van afslankstudio’s door heel Nederland. Zij werken met een apparaat waarmee mensen in korte tijd centimeters kunnen verliezen en tegelijkertijd de spieren trainen. Omdat dit snelle resultaat veel mensen stimuleert tot een gezonder eetpatroon, was er de vraag naar koolhydraat arme recepten. Easyslim heeft daarom een kookboek gemaakt met heerlijke koolhydraatarme recepten. De recepten zijn zo samengesteld dat je de koolhydraten (rijst, brood, pasta etc.) op het laatst kunt toevoegen zodat de rest van het gezin normaal kan eten.

In drie maanden circa 20 kilo afvallen: bij Easyslim.nu is het mogelijk. Volgens eigenaresse Yvon Buur is afslanken meer dan alleen een uiterlijke verandering. "Door middel van het gepatenteerde en geavanceerde apparaat is het mogelijk om in een korte tijd resultaat te boeken op meerdere fronten. Zo val je niet alleen snel af, maar wordt ook cellulite minder, worden je spieren enorm getraind, waardoor je lichaam in een modus komt waarbij je zelfs afslankt wanneer je op de bank zit. En dat allemaal zonder operatie".

Volgens Buur heeft afvallen via Easyslim.nu meerdere voordelen. Zo is er een vermindering van cellulite, deelnemers kunnen afvallen zonder te sporten, er is geen operatie of medicatie nodig, het afvallen gaat makkelijk en snel zelfs terwijl je ligt en er is opbouw van de spieren.

Bekende Nederlanders laten regelmatig zien wat de indrukwekkende resultaten zijn van een ingrijpende operatie, zoals een maagverkleining (gastric bypass). Zo heeft Patty Brard dit begin dit jaar laten doen. Toch is een maagverkleining niet voor iedereen weggelegd en er komt een hoop bij kijken. Het wordt niet voor iedereen vergoed, of je bent er simpel weg niet zwaar genoeg voor. Ook is het een ingreep die de rest van je leven beïnvloedt. Gelukkig kan nu ook zonder operatie hetzelfde afslankeffect worden bereikt, maar dan zonder overhangend vel. Met Easyslim.nu. Buur: "Wij maken het zonder deze operatie en wachttijden mogelijk, middels een speciaal arrangement. In slechts drie maanden kun je 20 kilo afvallen. Met een intensieve begeleiding gaan we samen voor het beste resultaat. Geen maandenlang gezwoeg in de sportschool, maar met volle overgave gaan voor een enorme verandering. Hoe doen we dat? Door middel van elektrostimulatie en ultrasound kun je liggend afslanken. De spieren worden opgebouwd en tegelijkertijd wordt vet uit de vetcellen gehaald. Een echte win-winsituatie waar je lang van profiteert".

Voor meer informatie: haarlem@easyslim.nu of 06-40908992. Easyslim.nu is gevestigd aan de Kromhoutlaan 1D. Kijk ook op www.easyslim.nu.