• Helene Wiesenhaan

Definitief vet weg vriezen

HAARLEM ,,Fabulous@40 biedt vrouwen een uitgebreid programma aan om op een natuurlijke manier gezond en gelukkig te leven. Sinds 2017 verzorgt ons team van specialisten ook cryolipolyse behandelingen, waarbij lichaamsvet definitief verwijderd wordt door het bevriezen van vetcellen. Er is geen operatie nodig. Het is een veilige manier om lichaamsvet definitief te verwijderen. De cryolipolyse behandeling is mogelijk op benen, armen, love handles, buik, rug, heupen en billen", aldus Ineke Zweers, oprichter en trainer bij Fabulous@40.

Het programma van Fabulous@40 is gericht op sport, gezond leven, afvallen, food, lifestyle en vitaliteit. ,,De meeste klanten hebben een bepaalde wens of doel. Van daaruit gaan we met de klant in gesprek en bespreken de mogelijkheden. De klant krijgt hierbij persoonlijke begeleiding. Alles gebeurt in overleg", legt Zweers uit. Veel van de klanten komen voor de populaire Bodytec EMS training. ,,Bodytec training maakt gebruik van Electro Myo Stimulatie (EMS). Alle grote spieren worden in 20 minuten in één keer getraind. Deze intensieve training staat gelijk aan drie uur reguliere krachttraining. Na afloop krijgt de klant een bindweefsel massage voor een strakkere huid", licht Zweers toe. Een klant vertelt dat ze met veel plezier al twee jaar Bodytec lessen volgt. ,,Eerst is het vreemd om een speciaal vest te dragen met elektroden, maar het went snel. Er is een personal trainer aanwezig om je te begeleiden. Na de training zit ik altijd vol energie", aldus de klant.

De cryolipolyse behandeling is een aanvulling op het sportprogramma. ,,Ik hoorde van klanten dat ze soms moeite hebben met bepaalde zones. Als vrouwen wat ouder worden dan bestaat er een grotere kans dat ze vet op lichaamsplekken krijgen, waar nooit vet heeft gezeten", aldus Zweers. Om een goed beeld te krijgen van de cryolipolyse behandeling heeft Zweers eerst zelf een behandeling ondergaan. Zweers: ,,Na één behandeling merkte ik al meteen een verschil. Het vet verdwijnt definitief. De huid is mooier. Doordat de behandeling bij ons met de hand wordt uitgevoerd kunnen we de specifieke zones heel gericht behandelen. Na ongeveer twee weken zijn de vetcellen op een natuurlijke wijze afgevoerd. Voor het beste resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig."

Een klant die meerdere cryolipolyse behandelingen aan haar buik heeft ondergaan is heel erg tevreden met het eindresultaat. ,,Met sporten lukte het me maar niet om het lichaamsvet van mijn buik weg te krijgen. Ik ergerde me eraan en wilde er graag iets aan doen. De behandeling is te vergelijken met een massage. Het eindresultaat is verbluffend. Het is écht een wereld van verschil. Het vet is definitief weg. De huid is mooier. Het is allemaal zichtbaar veel strakker. Ik raad de behandeling zeker aan", aldus de klant.

Voor meer informatie en een proefbehandeling met 50 procent korting voor 50 euro.

06-81428174
www.fabulousat40.nl

www.vetwegvriezen.nl

welkom@fabulousat40.nl
Facebook: fabulousatfourty