• Een deel van het team van schoonheidssalon Beau Ten.

    Henk van Ommeren

Beau Ten: All-in beauty salon

Advertorial

HAARLEM De nieuwe luxueuze ingerichte schoonheidssalon Beau Ten aan het Spaarne 10 heeft aan groot scala aan behandelingsmogelijkheden. Het varieert van de standaard gezichtsbehandelingen en massages tot heel bijzondere behandelingen, te denken aan o.a. microdermabrasie, cryolypolise, fillers en BB glow. Er zijn ook twee afgesloten behandelruimtes die voldoen aan alle GGD eisen.

Henk van Ommeren

Op 1 juli jongstleden opende Marisa Smid samen met haar schoonzus Sonja van Heinsbergen de schoonheidssalon Beau Ten. Samen met twee all-round schoonheidsspecialisten, Celine en Winona, Marga als frontdeskmanager en twee stagiaires, Brandy en Lisa, is er een enthousiast en gedreven team geformeerd.

Voor Marisa is BeauTen eigenlijk een vreemd vakgebied, want zij is normaal gastvrouw bij de televisieprogramma's 'RTL Boulevard' en 'BEAU'. Mede door haar werkzaamheden bij televisie komen er veel BN-ers bij Beau Ten om het nieuwste van nieuwste op beauty gebied te ondergaan. Sonja daarentegen is een volledig opgeleide schoonheidsspecialiste met diverse aanvullende specialistische opleidingen. Een van de bijzondere behandelingen is de LPG endermologie. Een zeer doeltreffende behandelmethode tegen een verslapte huid en/of cellulites. Met een speciaal apparaat wordt de huid geactiveerd door "zuigen en kneden".

Een belangrijke behandeling waar met name Sonja in gespecialiseerd is, is het PMU (Permanent Make-up). De resultaten hiervan zijn bijzonder te noemen. Ook zijn de resultaten van het behandelen van littekenweefsel, maar bijvoorbeeld ook een hazenlip, opvallend. Sonja: "Wat wij doen is gebruik maken van het eigen herstellende vermogen van de huid."

Bij een schoonheidssalon wordt altijd meteen gedacht aan het behandelen van vrouwen. Niets is volgens Marisa minder waar: "Er zijn steeds meer mannen die gebruik maken van onze activiteiten. Het is juist heel gezellig dat er regelmatig ook mannen aanwezig zijn. En dan maken zij ook gebruik van ons hele pakket aan behandelingen."

Bij Beau Ten wordt ook veel aandacht besteed aan de service en het comfort van de klanten. Zo krijgen de bezoekers in de ochtend naast de gebruikelijke koffie of thee, altijd een klein ontbijtje, in de vorm van een smoothie of croissantje. Tijdens de lunch wordt er rondgegaan met warme snacks en in de avonduren wordt er een wijntje of biertje geserveerd. Een speciale service is dat ouderen in de avond opgehaald en thuisgebracht kunnen worden. Uiteraard wel alleen in Haarlem en omgeving. Marisa vertelt trots dat zelfs zonder dat er tot op heden echt reclame is gemaakt, bijna alle bewoners uit de omgeving van het Spaarne langs gekomen zijn.

Bij Beau Ten wordt gebruik gemaakt van speciale cosmetica zoals La Roche Posay voor mensen met allergieën, Mesoestetic voor het oplossen van huidproblemen en Paula's Choice. Veel van deze producten mogen alleen gebruikt worden door mensen die daarvoor een speciale training hebben gehad. Dit is nodig voor het herkennen van bepaalde huidtypes en in welke situatie, welk product gebruikt moet worden. Ook wordt er intensief samengewerkt met een dermatoloog en een cosmetisch arts, die ook op afspraak ter plaatse kunnen komen.

Beau Ten
Spaarne 10
2011 CH Haarlem
Telefoon: 023-2014115
www.beau-ten.nl