• Archief

Adem- en meditatie workshop bij ZOED

HAARLEM In een samenleving waarin eisen en complexiteit blijven toenemen, veranderingen elkaar sneller dan ooit opvolgen, zijn de dagelijkse eisen soms hoger dan de capaciteit. Op die momenten ervaren mensen stress. De eisen kunnen vaak niet eenvoudig verminderd worden, maar het is wel mogelijk de eigen capaciteit te vergroten, zodat we de eisen makkelijker aankunnen.

Balans vinden tussen activiteit en rust is een kunst op zich. Weten wanneer te rusten, wanneer actief te zijn en in welke mate, is wijsheid. Rust vinden in activiteit is vrijheid. Het is de kwaliteit van de rust, zelfs al is ze kort, die helpt herstellen.

In het Happiness programma leert men krachtige en voor iedereen toegankelijke yoga- en ademtechnieken die moeiteloos leiden tot meditatie. Deze technieken lossen stress moeiteloos op, geven ons meer energie en het vermogen om tegelijkertijd gefocust en ontspannen te blijven tijdens onze dagelijkse activiteiten.

Tijdens een introductieworkshop op zondag 20 januari van 10.30 tot 12.00 uur kan kennis gemaakt worden met het Happiness programma. De deelnemers krijgen inzichten aangereikt over de werking van de geest en de geheimen van onze adem. Ook leren ze een ademtechniek die snel energie geeft. De workshop wordt gegeven bij ZOED (Wilhelminapark 28). Deelname kost 10 euro. Voor meer informatie en/of opgave: Robert Knol, 06-41545335 of info@meesterschapinvitaliteit.nl.