• Lady Security kan zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden gebruiken.

    Eigen Foto

Aan de slag via Lady Security

SCHIPHOL Als je wel eens via Schiphol vliegt, is de kans groot dat je ze bent tegengekomen: de medewerkers van Lady Security & Hospitality. Via dit detacheringsbedrijf zijn veel van de beveiligingsmedewerkers op en rond de luchthaven werkzaam. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, biedt Lady Security ook werk aan mannelijke beveiligers.

Cornelie Krietemeijer

Het bedrijf is specialist in beveiligingswerkzaamheden in met name de luchtvaartsector. Maar ook voor andere highrisk evenementen beschikt Lady Security over een groot team van security agenten. Lady Security is 10 jaar geleden opgericht door Bas van Geem en Martijn van ’t Veer. Van Geem: ,,Onze beveiligers worden met name ingezet voor fouilleringen, X-Ray kijken, visitaties zoals het doorzoeken van de tas en toegangscontroles. Ze zijn hooggekwalificeerd en leveren uitstekend werk. Daarom worden ze ook ingezet op hoog risico vluchten richting bepaalde landen. Onze mensen weten bovendien de vertrekkende passagiers goed op hun gemak te stellen.”


Voor elke opdracht selecteert Lady Security in overleg met de klant het juiste team van medewerkers. Omdat de vraag naar goede beveiligers toeneemt, is het bedrijf op zoek naar gemotiveerde nieuwe medewerkers. Waar Lady Security van oorsprong inspeelde op de behoefte aan meer vrouwelijke beveiligers, zijn mannen uiteraard welkom. Van Geem: ,,Wij hebben ook mannelijke beveiligers in ons bestand, omdat sommige klanten het belangrijk vinden dat mannen deel uitmaken van het beveiligingsteam.”


Bijzonder is dat Lady Security werk biedt aan mensen in alle leeftijdscategorieën, van 18 tot en met 60 jaar. Van Geem: ,,De levenservaring van ouderen komt in het beveiligersvak goed van pas. Zij hebben mensenkennis en zijn communicatief vaardig. Ook hebben ouderen vaak een hoog arbeidsethos.” Om via Lady Security aan de slag te kunnen moet je je de finesses van het vak perfect eigen willen maken. Tot de toelatingsprocedure behoren screenings en tests. Medewerkers volgen de verplichte wettelijke beveiligersopleiding van zes dagen en kunnen vervolgens binnen een jaar hun mbo2 beveiligersdiploma op zak hebben.


Lady Security heeft het hele traject van aannemen, opleiden en detacheren volledig in eigen hand. Iedereen krijgt de aandacht die hij of zij nodig heeft. En die persoonlijke begeleiding van het personeel legt het bedrijf geen windeieren. ,,Klanten weten ons te vinden, omdat ze erop kunnen vertrouwen dat een medewerker van Lady Security altijd op het hoogste niveau functioneert en voldoet aan de hoogste wettelijke eisen.”

Ook aan het werk via LadySecurity? Check de website www.ladysecurity.nl voor meer informatie of bel 020-6597899. Stuur een cv en motivatiebrief naar solliciteren@ladysecurity.nl