• Ook voor de allerkleinsten is er wat te doen.

    Renata Jansen

Sporten in de kerstvakantie

HAARLEM In de kerstvakantie kunnen kinderen zich weer helemaal uitleven tijdens de Sport-In Fun Experience. Alles wordt uit de kast gehaald om kinderen van 2 tot en met 12 jaar te laten ervaren hoe leuk sporten is. De Sport-In Fun Experience vindt donderdag 27 en vrijdag 28 december plaats in het Kennemer Sportcenter (IJsbaanlaan 4A).

Vanwege het grote succes van afgelopen jaren is er ook dit keer één sporthal omgetoverd tot 'Glow in the Dark' sporthal. Hier kunnen kinderen onder andere tennissen, korfballen, volleyballen en voetballen.Extra leuk als de kinderen ook nog eens fluorescerende kleren aantrekken of zich laten schminken met neon kleuren. Verder kunnen de kinderen de hele dag sportclinics volgen, zoals bijvoorbeeld turnen, judo, basketbal, voetbal, klimmen, boogschieten, tafeltennis, maar ook Krav Maga. Ook staat er een spectaculaire Airjump en een deel van de sporthal wordt omgetoverd tot een groot cool Fun paradijs met o.a. een echte survivalbaan.

Voor de kinderen van 2 tot en met 4 jaar wordt een Mini Sport-In georganiseerd. Het programma voor deze mini's is van 9.45 uur tot 12.00 uur. De peuters kunnen kiezen uit judo, hockey, voetbal, peutergym en dansen. Daarnaast is er voor de kleintjes een eigen funhal met leuke luchtkussens.

De inschrijving voor dit sportspektakel is geopend. Inschrijven kan via jeugdsportpas.nl. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen in de voorverkoop 10 euro voor een dagkaart, aan de deur kost een kaart 12 euro. Kinderen van 2 tot en met 4 jaar betalen in de voorverkoop 6 euro, aan de deur kost een kaart 8 euro. Deze dagkaarten zijn beide inclusief toegang tot de Funhal. Een toegangskaart voor alleen de Funhal zonder deelname aan sportclinics kost 5 euro.