• Eigen Foto

Street Jump Haarlem bestaat 1 jaar en trakteert

OVERVEEN Street Jump Haarlem opende 18 augustus 2018 haar deuren en bestaat dus een jaar. Het Indoor Trampolinepark in het Tetterode Sportcomplex in Overveen biedt jumpplezier voor iedereen en viert het 1-jarige bestaan met een actie. Zaterdag 17 en zondag 18 augustus krijgt iedereen het tweede uur gratis. Daarnaast is er voor iedereen een gratis Street Jump armbandje.

Het is alweer een jaar geleden dat Burgemeester Roest van Bloemendaal het 'lintje' doorknipte en hiermee het grootste indoor trampoline park van Haarlem en omgeving opende. Even stoom afblazen, een feestje vieren, hapje eten of om gewoon lekker voor de fun jumpen in een van de tien verschillende area's met meer dan meer dan vijftig trampolines. Daag vrienden uit voor een potje 'Dodgeball', leer de te gekste tricks of blijf het langste staan op de Jump-Twister dit alles en meer bij Street Jump Haarlem.

"Het afgelopen jaar hebben we een hoop jumpers mogen verwelkomen, zelfs Enzo Knol en zijn vrienden Bas, Don en Boaz zijn bij ons op bezoek geweest. Zij hebben dit vast gelegd in een vlog die al meer dan 1,5 miljoen keer is bekeken." vertellen de ondernemers Jeroen Bruin en Yannick Tokaya. "Wij vinden wie jarig is trakteert; daarom krijgt elke jumper op zaterdag 17 augustus en zondag 18 augustus het tweede uur en een speciaal Street Jump armbandje cadeau."

De hele zomervakantie gelden verruimde openingstijden, kijk hiervoor op de website www.streetjumphaarlem.nl. Hier kan ook gereserveerd worden voor komend weekend.