• David Meulenbeld
  • David Meulenbeld
  • David Meulenbeld

OneFit lanceert sportabonnementen in Haarlem

HAARLEM Het Nederlandse sport- en fitness platform OneFit voegt 50+ Haarlemse gyms en studio's toe aan hun netwerk. Na Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht kunnen members nu ook in de op één na grootste Noord-Hollandse stad sporten. Vanaf donderdag 17 oktober is het mogelijk om honderden verschillende workouts te volgen via de OneFit app. Voor hen die staan te trappelen is er nu al de mogelijkheid om zich nu al aan te melden voor een OneFit membership via one.fit/blog.

"We zijn ontzettend blij dat we onze OneFit community ook verder in Nederland uitbreiden. Zo kunnen wij OneFit aanbieden aan een nog breder publiek", aldus Serge Brabander, OneFit founder.

OneFit is een flexibel 30-dagen sport membership dat toegang geeft tot een divers aanbod van workouts in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en vanaf donderdag 17 oktober dus ook in Haarlem. Leden kunnen met de mobiele app lessen reserveren en inchecken bij onder andere fitness-, yoga- en dansstudio's als Train More, The Human Fabrique en Latin Club Fiesta. Het Haarlem membership geeft ook toegang tot verschillende locaties in Zandvoort, Bloemendaal en in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. 

EARLY ADOPTERS HEBBEN VOORDEEL De eerste 100 personen die zich vóór 17 oktober via de speciale OneFit Haarlem pagina aanmelden ontvangen een korting van 50% op de eerste twee periodes van hun nieuwe membership. Aanmelden kan via one.fit/blog.