• Eigen Foto

Open golfdagen bij golfclub Houtrak

HALFWEG Golfclub Houtrak houdt vrijdag 19 en maandag 22 april een open golfdag. Van 14.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om tijdens een clinic kennis te maken met de golfsport en met Golfclub Houtrak bij Halfweg. Maandag 22 april is er voor de kinderen een jeugdparcours, waarbij ze spelenderwijs het golfspel kunnen leren. Iedereen, die zich op de open dag aanmeldt voor de beginnerscursus of om lid te worden, krijgt een exclusief aanbod.


Golfclub Houtrak is ideaal voor golfliefhebbers van elk niveau. Beginnende golfers kunnen hier terecht, maar ook de ervaren speler voelt zich er thuis. Zo verdedigen de heren van Houtrak dit jaar voor de 2de achtereenvolgende keer de landstitel. Er zijn ruime speelmogelijkheden, ook voor een 2- of 3 bal en er is een bruisend verenigingsleven. De 18-holes golfbaan staat in de top 15 van Nederland!

In Nederland zijn ruim 380.000 geregistreerde golfers. Hiermee is golf, na voetbal, tennis en sportvissen, de vierde sport in Nederland. En toch denken veel mensen nog dat deze sport 'te duur' en 'te elitair' is, en slechts weggelegd voor kleine groep mensen. Om te bewijzen dat dit niet zo is, zet Golfclub Houtrak haar deuren open voor iedereen die eens kennis wil maken met deze sport. Want golfen betekent sportief bezig zijn in de buitenlucht en in de natuur.

Aanmelden voor de clinics kan via www.houtrak.nl of 023-5132923. De jeugd hoeft zich niet aan te melden voor maandag 22 april, zij kunnen gewoon langskomen.