Wil je jaloezieën op maat kopen?

28-08-2019, 13:32 |Van onze partner

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie en wil je jaloezieen op maat kopen? Kies dan voor houten jaloezieën. Houten jaloezieën zijn duurzaam en zorgen voor een elegante uitstraling in ieder huis. Het geeft overdag een mooie open indruk, terwijl er niet veel inkijk in de woning hoeft te zijn. 's Avonds geven de jaloezieën voldoende privacy en een gezellige sfeer. Ook voor de zon zijn de jaloezieën perfect. Je kunt de lamellen zo kantelen, dat het de zon goed buiten houdt. Doordat je de jaloezieën zelf kan samenstellen, past deze perfect in iedere woning en inrichting. Het maakt dan ook niet uit of je een moderne, Scandinavische of landelijke inrichting hebt. Belangrijk is dat de jaloezieën goed passen. Je kan daarom het best jaloezieen op maat kopen.
 

Houten jaloezieen  op maat kopen
Je kunt ook online de mooiste jaloezieën op maat kopen. Zorg zelf voor de juiste afmetingen en je bent ervan verzekerd dat de jaloezieën perfect in het raam gaat hangen. Je kunt kiezen uit meer dan 15 verschillende kleuren. Zo is er keuze uit verscheidende mooie houtkleuren, waaronder een gouden eikenkleur of een donkere walnoot. Ook kunnen de jaloezieën besteld worden in de kleuren zwart of wit en in verschillende grijstinten. Voor iedere woning zit er een perfecte kleur bij. Vind je het lastig om vanuit het beeldscherm een kleur te kiezen? Bestel dan eerst een kleurenstaal. Zo kan je de kleuren in het echt zien en de juiste keuze maken. Niet alleen de kleur van de lamellen kan je kiezen, maar ook de kleur van de ladderkoord of de ladderband. Zo stel je zelf jouw droom jaloezieën samen en kan je jaloezieen op maat kopen.
 

De juiste afmetingen
De jaloezieën worden gemaakt volgens de afmetingen die jij graag wilt hebben. Ze worden al gemaakt voor ramen vanaf 40 centimeter tot 272 centimeter. Heb je grotere ramen dan 272 centimeter? Dat is geen enkel probleem. Je kunt dan twee jaloezieën naast elkaar ophangen. Doordat je kan kiezen aan welke kant de bedieningszijde komt, kan je deze perfect op elkaar laten aansluiten. De bediening bestaat uit twee mechanisme, namelijk één om de jaloezieën mee omhoog te trekken en de ander om de lamellen te kantelen. Jaloezieen op maat kopen geeft het voordeel, dat je dit zelf kan bepalen zoals jij dit handig vindt. Ook de afwerklijst van de casette kan je zelf kiezen. Wanneer je de jaloezieën tussen de muren plaatst, kies je alleen voor de voorzijde. Plaats je de jaloezieën op een muur? Dan kies je voor de voorzijde en zijkant.

Bestel nu de jaloezieën op maat online
Weet je welke jaloezieën het gaan worden en wil je de jaloezieen op maat kopen?  Kijk dan eens rond op het internet want je kunt ze heel eenvoudig online bestellen. De afmetingen en de kleuren geef je exact aan. Lees de instructies voor het opmeten. Als je alles hebt ingevuld, zie je direct wat het je totaal gaat kosten. Gelukkig dus geen verrassingen achteraf dus.