Tassen bedrukken met jou logo

23-10-2019, 11:46 |Van onze partner

Er staat een beurs op de planning en je hebt nog leuke bedrijfsproducten nodig? Een goede aankleding van een evenement is al het halve werk. Er zijn een aantal items die tijdens een beurs goed van pas komen die je kunt laten bedrukken met jouw logo. Bezoekers weten dan precies bij welk bedrijf het hoort Tassen bedrukken  is bijvoorbeeld een goed voorbeeld. Je voorziet een tas van je bedrijfslogo en stopt hier wat leuke kleine geschenken in om weg te geven. Zeker weten dat mensen jouw bedrijf zullen onthouden.
 

Zeg het met een tas
Af en toe je relaties in het zonnetje zetten is van groot belang. Op deze manier laat je weten dat je ze waardeert. Dit hoeven niet telkens grote cadeaus te zijn, een kleinigheidje als blijk van waardering is goed. Een bedrukte tas is dus een erg leuk relatiegeschenk. Ook leuk: combineer het met bijvoorbeeld een dopper, erg gewild vandaag de dag. Je maakt op deze manier op een leuke manier reclame voor je bedrijf, dat is natuurlijk nooit verkeerd! Er zijn veel tassen om uit te kiezen die jij kunt laten bedrukken. Tassen van katoen zijn bijvoorbeeld erg populair en ook een tas van vilt of jute. Zulke tassen komen overigens altijd goed van pas tijdens het boodschappen doen!

Een goede partij voor tassen bedrukken
Wil je een leuke tas ook inzetten als relatiegeschenk en het inzetten als marketingstool? Een tas bedrukken is dan een uitstekend idee. Op deze manier zullen mensen je naam onthouden, helemaal in combinatie met je logo. Hiermee verhoog je de naamsbekendheid van je bedrijf. Ben je benieuwd
waar je een leuke tas kunt laten bedrukken? Neem eens een kijkje bij Maxilia Deze partij heeft een ruim assortiment met geschenken waar je jouw bedrijfslogo op kan bedrukken. Van tassen tot pennen, mokken, paraplu’s en handdoeken tot aan gadgets, het is allemaal hier te vinden. Alle producten zijn ook nog eens in grote hoeveelheid te bestellen. Heb je vragen over het bedrukken van tassen? Neem dan gerust contact op! Deze specialisten voorzien je graag van persoonlijk advies.