• Wethouder Merijn Snoek op bezoek bij Spaarnelanden.

    Paul Vreeker/United Photos

Wethouder Snoek bedankt medewerkers gladheidbestrijding

HAARLEM Wethouder Merijn Snoek heeft vorige week namens het gemeentebestuur van Haarlem de medewerkers van Spaarnelanden persoonlijk bedankt voor hun inzet voor de veiligheid van de Haarlemse wegen. De wethouder Openbare Ruimte bedankte de mannen en vrouwen van de gladheidbestrijding voor het sneeuwvrij maken en strooien tijdens het winterseizoen.

De afgelopen dagen waren de gladheidbestrijders weer hard aan het werk met strooimachines om Haarlem ondanks sneeuw en gladheid begaanbaar te houden.,,De medewerkers van Spaarnelanden zijn dag en nacht inzetbaar om de gladheid in Haarlem te bestrijden. Zij zorgen ervoor dat wij veilig de weg op kunnen tijdens deze winterse dagen. Namens alle Haarlemmers wil ik ze daar hartelijk voor bedanken", aldus Snoek. Naast een persoonlijk bedankje kregen de gladheidbestrijders van de gemeente een winterse traktatie aangeboden.

Spaarnelanden verzorgt tijdens het gladheidseizoen in opdracht van gemeente Haarlem het strooien en sneeuwvrij maken van belangrijke wegen, busroutes en fietspaden in de stad. De routes zijn vastgelegd in het gladheidbestrijdingsplan. Inwoners van Haarlem kunnen zelf ook helpen door de stoep vóór hun woning sneeuw- en ijsvrij te houden. Bij het Milieuplein van Spaarnelanden (ir. Lelyweg 51) kan gratis strooizout