• Eigen Foto

Wethouder Roduner geeft startsein bouwappartementen De Hofmeester

HAARLEM Ontwikkelingscombinatie 023 gaf vorige week het officiële startsein voor de realisatie van 26 luxe appartementen in gebouw De Hofmeester in De Entree. Wethouder Floor Roduner van de gemeente Haarlem en Peter Heuvelink, directeur AM Noordwest, verrichten in dit kader en in het bijzijn van kopers en andere betrokkenen gezamenlijk de feestelijke handeling. De oplevering van de appartementen is naar verwachting na de zomer 2019. Ontwikkelingscombinatie 023 is een samenwerking tussen AM, BPD en Slokker Vastgoed.

De Hofmeester vormt met haar exclusieve uitstraling en directe ligging aan de Hofvijver een fraaie aanvulling op De Entree en omvat tevens het laatste plandeel in deze nieuwe wijk aan de rand van Haarlem. Het gebouw telt zes bouwlagen en een ondergelegen stallinggarage en biedt volop privacy met slechts vier appartementen per woonlaag met op de bovenste verdieping twee penthouses. Een groot deel van de kopers heeft gekozen voor de mogelijkheid om met het vt wonen inrichtingspakket de woning op te laten leveren in een woonsfeer naar keuze. Hiermee is de woning na oplevering woonklaar en kan direct worden betrokken. Het moderne en eigentijdse ontwerp van De Hofmeester komt van DP6 architectuurstudio in Delft. Prijzen waren vanaf 339.000 euro v.o.n. tot en met 625.000 euro v.o.n  Alle woningen zijn verkocht. De bouw van De Hofmeester is in handen van BAM Wonen.

De Entree West telt straks in totaal circa vierhonderd woningen en wordt gerealiseerd tussen de Schipholweg en Boerhaavelaan in het zuidoosten van Haarlem. De wijk heeft een ruime opzet en is gecreëerd rondom twee grote centrale waterpartijen, omringd door recreatie- en groenvoorzieningen. De Entree omvat een divers aanbod van hoog en laag, afwisselende gevels, gezinswoningen en appartementen, tuinen, balkons, serres en terrassen. Recent is gestart met de realisatie van plandelen W3/W4 aan de oostzijde van De Entree, waar circa 188 huurwoningen (sociale en vrije sector huurwoningen) worden gerealiseerd. Verder zijn diverse plandelen in De Entree Oost in voorbereiding. Binnen De Entree worden in totaal circa achthonderd woningen gerealiseerd.

Voor meer informatie www.entreevanhaarlem.nl.