• Eigen Foto

Wagendorp vertelt over boek 'Ferrara' bij Kennemer Boekhandel

HAARLEM Schrijver, Volkskrant-journalist en -columnist Bert Wagendorp komt donderdag 6 juni naar Kennemer Boekhandel (Kleverparkweg 3) om te vertellen over zijn nieuwe roman 'Ferrara', een vervolg op zijn succesvolle boek 'Ventoux'. Ook signeert hij nadat hij zijn verhaal heeft verteld.

'Ferrara' speelt vijf jaar na Ventoux: de vrienden Bart, Joost, André en David komen bij elkaar in het Italiaanse fietsstadje Ferrara, waar Joost een vervallen stadspaleis heeft gekocht dat hij wil ombouwen tot designhotel. Net als Wagendorps vorige roman gaat Ferrara over vriendschap en loyaliteit, maar ook over de hechte band tussen een vader en zijn dochter. En hoe we ons door het leven slaan, en omgaan met de dingen die gebeuren en die ons proberen te slopen.

De recensent van de Volkskrant is enthousiast over Ferrara, geeft de roman 4 sterren en noemt het het 'geslaagde vervolg op Wagendorps bestseller Ventoux'.

De bijeenkomst start om 20.00 uur en de entree bedraagt 7,50 euro. Aanmelden kan via info@kennemerboekhandel.nl of 023-5251944.