• Archief

Kinderen in de herfstvakantie met de bus voor 1 euro

REGIO Connexxion begint zaterdag 19 oktober met de Vakantie Kids Dagkaart actie. (Groot)ouders met (klein)kinderen kunnen met kinderen van 4 t/m 11 jaar een reis maken met de bus, waarbij de kinderen maar 1 euro betalen. Het kaartje kunnen reizigers kopen bij de chauffeur. Daarmee kan de hele dag gereisd en overgestapt worden op alle Connexxion bussen in Amstelland-Meerlanden, Zaanstreek, Haarlem-IJmond en Gooi en Vechtstreek.

"Bewaar dit kaartje goed, want als je later in de vakantie de (klein)kinderen weer meeneemt, ruil je het kaartje in bij de buschauffeur en krijg je een gratis dagkaartje uitgereikt. En dat kan alle dagen van de herfstvakantie tot en met zondag 27 oktober 2019", aldus Connexxion.

Deze actie is van toepassing op alle rood grijze R-netbussen, de Schipholbussen en de reguliere bussen van Connexxion. Voor de aankoop en het reizen met dit kaartje geeft Connexxion aan dat er altijd een volwassene bij moet zijn als begeleider. Alle informatie over deze actie is te vinden op connexxion.nl/vakantiekaartje.