• De nieuwe samenwerking wordt bezegeld door Gwendelyn Luijk (hoofdredacteur Straatjournaal) en Rob Wieleman (ondernemer Kennemer Business)

    Karin Wissenburg

Straatjournaal maatschappelijk partner van Kennemer Business

REGIO Twee keer kocht Kennemer Business zakennetwerk in december een partij Straatjournaals en verspreidde deze onder ondernemers en bedrijven. In plaats van kerstkaarten werd zo een kleine, maatschappelijke bijdrage geleverd, in geld, maar vooral ook in bekendheid van het Straatjournaal binnen het bedrijfsleven. Nu is de tijd gekomen om de samenwerking wat meer structureel te maken. Kennemer Business zakennetwerk verbindt ondernemers, bedrijven en werkgevers met elkaar om zaken te doen. Straatjournaal is nu Maatschappelijk partner van het zakennetwerk geworden. Daardoor krijgt Straatjournaal gemakkelijker toegang tot zakelijke contacten binnen de regio Zuid-Kennemerland. En ondernemers en werkgevers krijgen zo indirect contact met de Straatjournaal doelgroep in de samenleving.

Het Straatjournaal is een medium om dak- en thuislozen de kans te bieden wat te ondernemen: straatverkoop van de krant aan winkelend publiek. Dat is vooral goed voor dagritme, discipline en sociale contacten. Meer informatie over het Straatjournaal is te vinden op www.straatjournaal.com. Meer informatie over Kennemer Business is te vinden op www.kennemerbusiness.nl