• DeDakkas Haarlem

    Olaf Kramer

Speeddate met Sint Jacob bij Dakkas

HAARLEM Iedereen die interesse heeft in een baan of opleiding in de zorg kan donderdag 4 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur terecht op een speeddate evenement bij Dakkas (De Witstraat 1A). De organisatie hiervan ligt in handen van ouderenzorgorganisatie Sint Jacob. Mensen die al werkzaam zijn in de zorg, maar ook leerlingen, starters en zij-instromers kunnen tijdens het speeddate evenement al hun vragen stellen over werken en leren in de zorg. Binnen 10 minuten komen ze alles te weten over hun mogelijkheden om bij Sint Jacob aan het werk te gaan of een opleiding te beginnen.

Bij Sint Jacob zijn tal van mogelijkheden om aan de slag te gaan, ook voor mensen die geen zorgopleiding hebben afgerond. Sint Jacob heeft een eigen opleidingsinstituut, het JacobLeerhuis, waar leerlingen hun opleiding combineren met werken in de zorg. Het aanbod varieert van complete opleidingen tot kortdurende cursussen en verkorte trajecten.

Stichting Sint Jacob biedt liefdevolle en deskundige zorg, revalidatie en wonen voor ouderen in de regio Zuid-Kennemerland. De ruim 700 bevlogen en gepassioneerde medewerkers van Sint Jacob werken elke dag weer met volle overgave aan de best mogelijke zorg voor de bewoners en revalidanten.