• Eigen Foto

Reddingsbrigade Bloemendaal trots op nieuwe hoofdsponsor Qurios

BLOEMENDAAL De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade heeft, voor de komende drie jaar, in Qurios een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Door de steun van Qurios weet de reddingsbrigade haar werk te continueren. De Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade waakt sinds 1923 over de veiligheid van de baders en de zwemmers op het Bloemendaalse strand. De stichting is afhankelijk van donaties en sponsorbijdrage en is zeer content met de nieuwe stap van Qurios. 

Ruud Cloeck – voorzitter van de Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade: ,,Sponsors zijn voor ons van cruciaal belang en wij zijn dan ook zeer content met Qurios als nieuwe hoofdsponsor. Vijftien jaar lang was Radio 538 met groot genoegen onze hoofdsponsor en we zijn zeer blij dat Qurios dit stokje overneemt. Een gedeelte van onze inkomsten komt van de gemeente Bloemendaal het overige gedeelte moeten wij zelf bij elkaar zien te krijgen. Dit halen wij uit giften van donateurs en natuurlijk uit de onmisbare steun van onze sponsoren en donateurs. Zonder hun hulp zouden wij de veiligheid van de vele strandbezoekers en onze leden niet kunnen garanderen. Hun steun is onze kracht". 

Qurios vakantieparken bevinden zich allemaal aan de Nederlandse kust, midden in de prachtige duinen. Het zorgeloos genieten van de kust staat voorop en daarin is een ultieme match te zien met de reddingsbrigade in Bloemendaal.