• Eigen Foto

Spannende whodunnit voor kleuters in Toneelschuur

HAARLEM In de Toneelschuur wordt woensdag 19 februari om 11.00, 13.30 en 15.30 uur de kleutervoorstelling 'Boef' opgevoerd. In 'Boef' nemen mimers Lisa Groothof en Dwayne Toemere hun publiek mee in een grappig boevenavontuur en onderzoeken met hen de grenzen van goed en fout. Snelheid, een zwarte schaduw, krakende schoenen, een gillend alarm dat alles verraadt.

Boef is een boevenavontuur voor kleuters. Met zwarte maskers, grappige (panto-)mime acts en simpele omdraaiingen nemen de spelers de kinderen mee in een groot avontuur. Wie is de echte boef? Wat is de juiste sluiptechniek en hoe kan je de politie helpen? Twee houtje-touwtje-detectives geven een masterclass 'boef' en dat zorgt voor spannende momenten. Met fantasie, humor en slapstick brengen Lisa Groothof en Dwayne Toemere (eerder samen bij Maas in Eitje) een spannende whodunit. 

Lisa en Dwayne over Boef: "Kleuters reageren tijdens een voorstelling open en eerlijk, daar kunnen wij als volwassenen veel van leren. Met Boef gaan we op een hele doorzichtige manier en met veel speelse energie in de huid van een boef kruipen. Zonder dat er iets gestolen hoeft te worden, maar gewoon door te spelen."

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.toneelschuur.nl.