• Jaco den Boer

Stuif-Stuif biedt twee weken sport- en spelplezier

HAARLEM De Stuif-Stuif is Haarlems grootste en meest veelzijdige kinder-vakantie-evenement voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De laatste twee weken van de zomervakantie 12 tot en met 23 augustus) kunnen de kinderen op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur sporten, spelen en knutselen in wijkcentrum De Ringvaart (Floris van Adrichemlaan 98).

Een basiskaartje kost 3 euro. Daarvoor krijgen de kinderen toegang tot de Stuif-Stuif en kunnen ze aan alle onderdelen deelnemen, genoeg voor de hele dag sporten, spelen en knutselen. Bovendien krijgen ze een glas limonade en ook het broodje bakken kunnen ze met dit kaartje al doen. Ouders / begeleiders krijgen met dit kaartje bij de kantine een kop koffie of thee. Houders van een Haarlem-pas betalen 2 euro entree en krijgen drie gratis funmunten.

Bij sommige activiteiten is er een beperkt aantal plaatsen, of zijn er leuke extraatjes beschikbaar. Hiervoor zijn funmunten nodig. Funmunten zijn per vijf verkrijgbaar voor 5 euro. Deze zijn eventueel te verdelen over meerdere kinderen, of meerdere dagen. Funmunten zijn ook los verkrijgbaar voor 1,50 euro per stuk. Met funmunten kan onder andere bingo worden gespeeld en kunnen kook-activiteiten gevolgd worden.

Voor meer informatie: 023-5436000 of werkgroep@stuifstuif.nl. Voor meer informatie: www.stuifstuif.nl