• Archief

Oud en nieuw vieren in Haarlem

HAARLEM Wie al feestend het nieuwe jaar in wil gaan, kan natuurlijk thuis een knalfeest houden, maar ook op bezoek in een van de Haarlemse horecagelegenheden. In onder andere Paviljoen Loef, Café Toneelschuur en Café XO wordt het oude jaar op spetterende wijze afgesloten.

Bij Café Toneelschuur (Lange Begijnestraat 9) wordt al vijf jaar het succesvolle feest Fête des Têtes gehouden met oud en nieuw en ook dit jaar is dat weer het geval. Dit jaar is het thema 'Masquerade', dus wordt van de bezoekers verwacht dat ze stijlvol verkleed naar het feest komen. Er wordt voor het nodige entertainment gezorgd, zoals bijzondere food & drinks, dj's, extra dik licht en geluid en een surprise act. Het feest duurt van 22.00 tot 5.00 uur en kaarten kosten 25 euro. Let op: het feest is 25 plus. Voor informatie: 023-5173910.

Dj Da Phonk zorgt er van 23.00 tot 5.00 uur voor dat Café XO aan de Grote Markt op z'n kop komt te staan. Deze populaire dj is onder andere bekend ls Red, Hitjes, Billenshake en Guilty Pleasures. De dresscode is 'Dress to impress in je mooiste kloffie'. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn nog te bestellen via www.xo-haarlem.nl.

Bij 't Broertje Van (Gedempte oude gracht 127) is een nieuwjaarsfeest van 23.15 tot 9.00 uur. Wat er exact te gebeuren staat, geeft de Facebookpagina van het café echter nog niet prijs. Er wordt beloofd dat verdere informatie volgt.

Bij Patronaat staat het evenement 'Patronaatje tot het gaatje' op het programma, met de grootste hits uit de start van het millennium. Het feest, dat in de grote zaal gehouden wordt, is echter al enige tijd uitverkocht, dus wie hierbij aanwezig wil zijn, moet het internet afspeuren op zoek naar tweedehands tickets.

Bij Club Stalker (Kromme Elleboogsteeg 20) wordt het publiek van 0.55 tot 6.00 uur vermaakt met 'Confetti Knallers & Champagne Ballers'. Een woordvoerder laat weten: ,,De vaste ingrediënten van Oud & Nieuw zijn toch wel champagne, vuurwerk, oliebollen en confetti. Wij gaan zorgen voor een overkill aan champagne, confetti en misschien wel wat lekkere koude oliebollen voor de midnight munchies. Als het publiek zorgt voor het 'vuurwerk' op de dansvloer dan sluiten we 2018 onvergetelijk af en gieren we vol 2019 in". Kaarten zijn voor 10 euro te bestellen via clubstalker.nl.