• Eigen Foto

Opening appartementencomplex De Keizer

HAARLEM Woensdag 22 mei was de feestelijke opening van het nieuwe appartementencomplex De Keizer aan de Surinamepad. Certitudo en iResidence zijn met de transformatie van het voormalige kantoorgebouw van het UWV naar wooncomplex is 'De Keizer' echte pioniers in het kantorengebied in Schalkwijk. Een gebied waar de komende jaren een algehele transformatie plaats vindt van kantorengebied naar woongebied.

De opening wordt verricht door F. Roduner, wethouder Ruimtelijke ontwikkeling, C. van Den Dungen namens Certitudo en S. Kuiten namens iResidence. Floor Roduner: ,,Met deze verbouwing van het oude leegstaande kantoor hebben we 111 prachtige, energiezuinige huurappartementen er bij in Haarlem en is het startsein gegeven voor de algehele transformatie van het kantorengebied in stadsdeel Schalkwijk"

Stefan Kuiten: ,,We richten ons met deze woningen hoofdzakelijk op young professionals op de woningmarkt. Hoogopgeleid en (bijna) afgestudeerd, en op zoek naar een huurwoning in of nabij het centrum van de stad. Het is voor hen echt wonen op een ideale locatie, waar je ook makkelijk intern kunt verhuizen naar groter of kleiner appartement. Alle appartementen zijn inmiddels verhuurd".