• Ewoud Koster

Open Avond bij Inholland Haarlem

HAARLEM Hogeschool Inholland Haarlem houdt woensdag 13 februari van 17.00 tot 20.00 uur een open avond. Studenten en docenten van alle opleidingen staan klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Studiekeuzeadviseurs begeleiden in het testcentrum een competentiespel en geven een advies over de richting of opleiding die het beste past. Iedereen die na de zomer met een hbo-opleiding wil starten, kan zich tot 1 mei aanmelden. Om een dag als student bij Inholland Haarlem te beleven, bieden de opleidingen een proefstudeerdag of een meeloopdag aan. Tijdens het proefstuderen kunnen er onder andere colleges gevolgd worden en is er een meet-and-greet met studenten en docenten. Aanmelding is tijdens de Open Avond mogelijk bij de proefstudeerbalie in de hal. Nog twijfels over een studiekeuze? Een afspraak maken met de studiekeuzeadviseur voor een uitgebreide studiekeuzetest en -gesprek op een later moment behoort tot de mogelijkheden.

Ruim 75 procent van de eerstejaarsstudenten van Inholland Haarlem gaf aan dat de Open Avond een belangrijke bron was bij de oriëntatie op een hbo-studie om meer informatie te krijgen over de opleiding van hun keuze. Door presentaties en/of colleges te volgen, de opleidingenmarkt te bezoeken en faciliteiten als het Skillslab, de studio's, de sporthal en praktijkruimtes te bekijken. En door in gesprek te gaan met studenten. Zij vertellen hoe het is om bij Inholland Haarlem te studeren en wat de opleiding precies inhoudt.


Inholland Haarlem heeft een breed aanbod van hbo-opleidingen, zowel voltijd, duaal als (flexibele) deeltijd. Maak 13 februari kennis met Business Studies, Finance & Control, Associate degree Business Studies Logistiek, Creative Business, Tourism Management, Conservatorium, Pabo, MBRT, Sportkunde, Social Work, Bouwkunde, Bouwmanagement & Vastgoed/Ruimtelijke Ontwikkeling, Informatica en/of Information Technology. Creative Business is een nieuwe opleiding, die is voortgekomen uit de opleidingen Media & Entertainment Management en International Music Management. Inholland Haarlem biedt ook een Engelstalige variant aan: Creative Business (EN).

Aanmelden voor de Open Avond op 13 februari kan via: www.inholland.nl/openavond