• Archief

Open Avond bij Hogeschool Inholland

HAARLEM Hogeschool Inholland Haarlem houdt woensdag 4 april van 17.00 - 20.00 uur een Open Avond voor iedereen die zich aan het oriënteren is op een hbo-studie. Studiekeuzeadviseurs zijn aanwezig bij het testcentrum om te helpen met een competentiespel. Studiezoekers kunnen terecht op de opleidingenmarkt, presentaties of colleges volgen en faciliteiten als het Skillslab, de muziekstudio's en praktijkruimtes bekijken. Iedereen die na de zomer met een hbo-opleiding wil starten, kan zich tot 1 mei aanmelden.
Het maken van de juiste studiekeuze is lastig. Inholland Haarlem vindt het belangrijk dat iedereen zich goed kan oriënteren. Daarom is de Open Avond verdeeld in drie fasen: Test, Ontdek en Kies. Bij Test wordt een competentiespel aangeboden. De studiekeuzeadviseurs begeleiden dit spel en geven na afloop een advies over de richting of opleiding die het beste past. Bij Ontdek wordt een beeld gegeven van de verschillende vakgebieden en de opleidingen. Wat spreekt het meeste aan? De docenten en studenten vertellen op de opleidingenmarkt graag meer over de studie en de mogelijkheden. Al een keuze voor een opleiding gemaakt? In de fase Kies wordt iedereen bij de aanmelding begeleid. Neem hiervoor de DigiD-code mee. De deadline voor inschrijving is 1 mei 2018.

Inholland Haarlem heeft een breed aanbod van hbo-opleidingen. Studenten, docenten en studiekeuzecoaches staan op 4 april klaar om meer te vertellen. Aanmelden voor de Open Avond kan via: www.inholland.nl/openavond