• Archief

Ontmoet elkaar op het Lentefeest

HAARLEM Wijkplaats Haarlem organiseert een tuinfeest, dat woensdag 15 mei van 13.00 tot 16.00 uur plaatsvindt bij EcoSol Effect De Nieuwe Werf (Werfstraat 8). Om 13.30 uur starten er verschillende workshops en zijn er verschillende hapjes en drankjes. Het aanbod is erg breed: sambal maken, zingen, schilderen, yoga, Kung Fu tot aan kweekbakjes maken en nog veel meer. Er kan gratis aan de activiteiten deelgenomen worden. Het volledige programma van het lentefeest is vanaf 13 mei te vinden op www.wijkplaatshaarlem.nl.

Bij de wijkplaats kunnen buurtbewoners met of zonder psychiatrische achtergrond meedoen aan activiteiten, vrijwilligerswerk, dagbesteding of trainingen in de wijk waar ze wonen. We letten extra op laagdrempelige toegang, goede begeleiding, kleine groepen en aantrekkelijke tarieven (vaak zelfs gratis). De plekken waar wijkplaats activiteiten worden aangeboden zijn veelal wijkcentra, maar er is ruimte voor andere, nieuwe locaties en initiatieven.
De Wijkplaats Haarlem bestaat uit een groep collega's vanuit 6 verschillende organisaties. Zo worden allen krachten, ideeën en wensen gebundeld en staat de samenwerking waarbij iedereen tot zijn recht komt centraal. Met uiteindelijk het doel dat er voor iedereen ergens in en rondom Haarlem een geschikte en fijne plek is.