• Eigen Foto

Oriëntatie hbo-studie tijdens open dagInholland

HAARLEM Inholland Haarlem houdt zaterdag 14 december van 10.00 tot 14.00 uur een open dag voor iedereen die zich aan het oriënteren is op een hbo-studie. Studiekeuzeadviseurs zijn aanwezig bij het testcentrum om te helpen met een competentiespel. Studiezoekers kunnen terecht op de opleidingenmarkt, presentaties of colleges volgen en faciliteiten als het Skillslab, de sporthal, studio's en praktijkruimtes bekijken.

Het maken van de juiste studiekeuze is lastig. Inholland Haarlem vindt het belangrijk dat iedereen zich goed kan oriënteren. Daarom biedt Inholland een competentiespel aan. Studiekeuzeadviseurs en getrainde studenten begeleiden dit spel en geven na afloop een advies over de richting of opleiding die het beste past. Op de opleidingenmarkt vertellen studenten en docenten graag meer over de studie en beantwoorden alle vragen. Elke opleiding biedt tijdens de open fag meerdere sessies aan met presentaties en/of workshops.

Inholland Haarlem heeft een breed aanbod van hbo-opleidingen, zowel voltijd, duaal als (flexibele) deeltijd. Maak op 14 december kennis met Business Studies, Finance & Control, Associate degree Business Studies Logistiek, Tourism Management, Conservatorium, Pabo, MBRT, Sportkunde, Social Work, Bouwkunde, Bouwmanagement & Vastgoed/Ruimtelijke Ontwikkeling, Informatica, Information Technology (Engelstalig) en/of Creative Business. Ook van de laatstgenoemde opleiding bieden ze een Engelstalige variant aan.

De opleidingen bieden ook de mogelijkheid om een proefstudeerdag te volgen of een dag mee te lopen. Beleef zo een dag als student bij Inholland Haarlem. Tijdens het proefstuderen kunnen er onder andere colleges gevolgd worden en is er een meet-and-greet met studenten en docenten. Aanmelding is tijdens de Open Dag mogelijk bij de proefstudeerbalie in de hal of via: www.inholland.nl/proefstuderen.

Aanmelden voor de Open Dag op 14 december kan via: www.inholland.nl/opendag