• Eigen Foto

Open Avond bij Inholland Haarlem

HAARLEM Hogeschool Inholland Haarlem houdt woensdag 30 oktober een open avond van 17.00 tot 20.00 uur voor iedereen die zich aan het oriënteren is op een hbo-studie. Studenten en docenten van alle opleidingen staan klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Studiekeuzeadviseurs begeleiden in het testcentrum een competentiespel en geven advies over de richting of opleiding die het beste past.

Ruim 75 procent van de eerstejaarsstudenten van Inholland Haarlem gaf aan dat de Open Avond een belangrijke bron was bij de oriëntatie op een hbo-studie om meer informatie te krijgen over de opleiding van hun keuze. Door presentaties en/of colleges te volgen, de opleidingenmarkt te bezoeken en faciliteiten als het Skillslab, de studio's, de sporthal en praktijkruimtes te bekijken. En door in gesprek te gaan met studenten. Zij kunnen als beste vertellen hoe het is om bij Inholland Haarlem te studeren en wat de opleiding precies inhoudt.

Inholland Haarlem heeft een breed aanbod van hbo-opleidingen, zowel voltijd, duaal als (flexibele) deeltijd. Maak op 30 oktober kennis met Business Studies, Finance & Control, Associate degree Business Studies Logistiek, Tourism Management, Conservatorium, Pabo, MBRT, Sportkunde, Social Work, Bouwkunde, Bouwmanagement & Vastgoed/Ruimtelijke Ontwikkeling, Informatica, Information Technology (Engelstalig) en/of Creative Business. Ook van de laatstgenoemde opleiding bieden we een Engelstalige variant aan.

Om een dag als student bij Inholland Haarlem te beleven, bieden de opleidingen een proefstudeerdag of meeloopdag aan. Tijdens het proefstuderen kunnen er onder andere colleges gevolgd worden en is er een meet-and-greet met studenten en docenten. Aanmelding is tijdens de Open Avond mogelijk bij de proefstudeerbalie in de hal. Twijfels over een studiekeuze? Een afspraak maken met de studiekeuzeadviseur voor een uitgebreide studiekeuzetest en -gesprek op een later moment behoort zeker tot de mogelijkheden.

Aanmelden voor de open avond op 30 oktober kan via: www.inholland.nl/openavond