• Eigen Foto

Trio Shaham Erez Wallfisch vertolkt Beethoven bij Muzenforum

BLOEMENDAAL Het wereldberoemde pianotrio Shaham Erez Wallfisch treedt zondag 27 oktober vanaf 11.00 uur op in het gemeentehuis van Bloemendaal (Bloemendaalseweg 158) in Overveen. Op het programma staan werken van Beethoven en Brahms. Trio Shaham Erez Wallfisch bestaat uit drie van de beste internationale instrumentalisten die vandaag de dag optreden. In 2009 bundelden deze drie geweldige musici hun krachten en sindsdien behoort het pianotrio tot de wereldtop. Het trio bestaat uit Hagai Shaham (viool), Arnon Erez (piano) en Raphael Wallfisch (cello). Het trio treedt op in alle grote concertzalen van de wereld. Zo is het trio regelmatig te beluisteren in het Concertgebouw in Amsterdam.

Zondag 27 oktober neemt het trio een voorschot op het Beethovenjaar dat in 2020 wordt gevierd. Het is dan 250 jaar geleden dat Ludwig van Beethoven werd geboren. Musici en orkesten over de hele wereld grijpen de 250e geboortedag aan om een ode aan de componist te brengen. Trio Shaham Erez Wallfisch doet dat door een aantal van zijn prachtige pianotrio's te spelen. Gespeeld worden Pianotrio 'Kakadu Variaties' en Pianotrio Op. 1 Nr. 1. Na de pauze staat Pianotrio Nr. 3 in C minor van Johannes Brahms op het programma.

Kaarten voor dit concert zijn voor 22 euro te bestellen via www.muzenforum.nl. Fysieke kaarten zijn te koop bij boekhandel Papyrium in Bloemendaal en bij Primera in Overveen.