• Eigen Foto

Merol tweede act op No Labels Festival

HAARLEM Zangeres Merol, bekend van hits als 'Hou je bek en bef me' en 'Lekker met de meiden', is de headliner op het allereerste No Labels Festival. Een nieuw open minded festival in Haarlem waarbij, de naam zegt het al, niemand een label op zich geplakt krijgt en 100% zichzelf kan zijn. De organisatie van het nieuwe No Labels Festival wil met dit feest bereiken dat iedereen op deze dag 100 procent zichtbaar en zichzelf kan zijn. De eerste editie vindt plaats op de internationale Coming Out Dag, 11 oktober. Het avondvullende programma wordt samengesteld door No Labels en Patronaat. 

Spraakmakende hits als 'Hou Je Bek En Bef Me', en 'Ik Wil Een Kind Van Jou' zijn allemaal afkomstig van femme fatale Merol. De roodharige zangeres weet ieders hart te veroveren met aan charmante, ondeugende en tikje ordinaire verschijning en de meest aanstekelijke nummers die je in tijden hebt gehoord. "We zijn super trots deze special guest te verwelkomen op de eerste editie van No Labels Festival. Humor, energie, dansvloerknallers en een gezonde dosis zelfspot gegarandeerd", aldus de organisatie.

Over meezingen gesproken: wat is een betere gelegenheid dan de Smartlappen Karaoke (bekend van Lowlands, Amsterdam Pride, Paradiso en Café Studio in Haarlem)? Pok zij maken deel uit van het No Labels festival. En niet met het minste repertoire: speciaal voor deze avond kan het publiek kiezen uit de beste meezinghits van de Homo Top 100! Denk aan 'YMCA', 'It's Raining Men', 'She's A Liar' en 'Why Tell Me Why'. Altijd al op het hoofdpodium van Patronaat willen staan, dan is dit je kans. Maak een keuze uit de enorme lijst hits en bereid de nodige zaken voor met de Smartlappen Karaoke band en dan is het tijd om te shinen! Samen met een band bestaande uit een all-star line-up en een uitzinnige zaal.  

De party na de karaoke? Die wordt gehost door dj's Moog en Bo Monde, dus blijf even hangen. De dj's serveren de beste house classics, deep house en techno. Deze veelgevraagd dj's in de LHBTI-scene zullen tot de vroege uurtjes het feest verzorgen.Kaarten en meer informatie: www.patronaat.nl