• Eigen Foto

La Familia treedt op in Grote of Sint Bavokerk tijdens kerstmarkt

HAARLEM Tijdens de kerstmarkt in het centrum van Haarlem is altijd veel aandacht voor muziek. Bijzonder dit jaar is het optreden van La Familia op zondag 8 december om 15.00 uur in de Grote of Sint Bavo Kerk op de Grote Markt. Bij dit sfeervolle concert in André Rieu-stijl wordt de Nederlandse zangersfamilie in een prachtig decor ondersteund door het Haarlems Kinderkoor en de La Familia Ballroom Dancers. De toegang is gratis.

Ed Mense, organisator van de kerstmarkt is zeer content met de komst van La Familia naar Haarlem. "Het is een van de hoogtepunten tijdens onze jaarlijkse Haarlemse Kerstmarkt. We zijn ontzettend blij dat het ons dit jaar wel is gelukt is om de zangers-familie, die in 2011 onder de naam 'Opera Familia' doorbrak via het tv-programma Holland's Got Talent en sinds internationaal optreedt, te engageren voor een Kerstconcert. Ik heb het voorrecht gehad om een aantal keer een live concert van hen mee te maken, en ze raken me iedere keer weer recht in mijn hart. Ze zingen niet alleen schitterend maar brengen vooral ook warmte en zijn daarnaast in staat om van ieder moment een feest te maken. Dat wil je toch?"

Mede-organisator Brenda laat weten: "Vorig jaar heb ik een kerstconcert van hen meegemaakt en was erg onder de indruk. Het gaf me weer een heerlijk ouderwets familie kerstgevoel. Zo fijn dat La Familia dit jaar bij ons is. En hoe leuk is het dat de familie speciaal voor deze gelegenheid het Haarlems Kinderkoor heeft uitgenodigd! We verheugen ons er enorm op en vinden het fantastisch dat we onze kerstmarktgasten hierop kunnen trakteren. Want als organisatie bieden wij dit concert 'con amore' aan, aan eenieder die de kerstmarkt dit jaar bezoekt".

De Grote of St. Bavokerk is op zondag 8 december vanaf 12.00 uur geopend. Er treden verschillende koren op. Het concert van La Familia begint om 15.00 uur en duurt tot ca. 16.15 uur.