• Eigen Foto

Musicalster worden in vier dagen

HAARLEM De wandel- en zwem 4-daagse kent iedereen wel, maar van de Musicalvierdaagse hebben nog niet veel mensen gehoord. Toch is het inmiddels een begrip in Noord-Holland en Utrecht. Afgelopen zomervakantie was het opnieuw een groot succes in Haarlem met meer dan vijftig aanmeldingen. Vier dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en. Van 18 tot en met 21 februari is het weer zover en kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar zich vier dagen een echte musicalster wanen.

Het unieke concept van de Musicalvierdaagse geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep zetten de docenten binnen vier dagen een musical in de spotlight. De Musical4daagse wordt in de voorjaarsvakantie in samenwerking met de Stadsschouwburg en Philharmonie Haarlem georganiseerd. Zowel de repetities als de presentaties vinden plaats in de Philharmonie in Haarlem.

Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen. Inschrijven kan tot 13 februari via www.musical4daagse.nl. Deelname voor vier dagen kost 127,95 euro.

De reacties van de deelnemers zijn veelal positief. Fenna (11): ,,Het was super leuk om met de Musical4daagse mee te doen. Vooral het oefenen en het optreden waren heel leuk". Moeder van Taco: ,,Toen ik aan Taco (6) vroeg wat hij zo leuk vond aan de einduitvoering van de Musical4daagse, zei hij: Als ik op het podium sta en de lichten gaan aan, dan voel ik me magisch. Hoe tof kan een vakantie zijn? Dank je wel Jeroen en Caroline."

Moeder van Veerle en Charlotte: ,,Bedankt lieve mensen van De Musical4daagse. Veerle en Charlotte hebben genoten, veel geleerd en gestraald. Het was erg goed georganiseerd en wat ontzettend leuk dat ze een mooi persoonlijk geschreven rapport meekregen. Complimenten en veel dank voor deze ervaring".