• Verstappen in de welbekende tv-reclame.

    Eigen Foto

Max Verstappen in actie in Zandvoort

ZANDVOORT Circuit Zandvoort kan in het Pinksterweekend een grote toeloop verwachten, want Nederlands eigen raceheld Max Verstappen komt dat weekend op bezoek tijdens de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen

De Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen is een spectaculair event, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Max Verstappen. Fans van F1 en Max kunnen volop genieten tijdens het Pinksterweekend. Immers komt Max op zondag (20 mei) en maandag (21 mei) met een Aston Martin Red Bull Racing Formule 1 bolide in actie voor een aantal spectaculaire demonstraties. De enige kans om Max met zijn F1 rijdend in Nederland te zien. Voeg daarbij de komst van Daniel Ricciardo en David Coulthard op zondag en de spectaculaire Red Bull Caravanrace op maandag en de Jumbo Racedagen worden een niet te missen event.

Tijdens de Jumbo Racedagen wordt het asfalt van Circuit Zandvoort volop benut voor onder andere de volgende activiteiten: Formule 1 demonstraties door Max Verstappen in zijn Red Bull Racing F1 bolide, de FIA WTCR (World Touring Car Cup), races voor de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux, de Supercar Challenge powered by Hankook en de Ford Fiesta Sprint Cup. Meer informatie over de Jumbo-actie en het programma is te vinden op www.circuitzandvoort.nl.