• Archief

Man onder bedreiging beroofd door tweetal

HAARLEM Een 24-jarige man is donderdag 21 juni rond 0.45 uur onder bedreiging van een mes beroofd op de Prins Beatrixdreef. De politie is nog op zoek naar de daders. Rond 0.30 uur liep het slachtoffer op de Prins Beatrixdreef. Het slachtoffer werd aangesproken door twee mannen. Het slachtoffer werd bij zijn keel gegrepen en bedreigd met een mes. De twee mannen doorzochten de zakken van het slachtoffer en gingen er vandoor met zijn persoonlijke eigendommen. De twee mannen renden hierna weg in de richting van het Beatrixplein. Dader 1 heeft een donker getinte huidskleur, is tussen de 1.85 en 1.95 meter lang, heeft een fors postuur en droeg een zwarte jas en bruine pet. De tweede dader heeft een getinte huidskleur en zwart opgeschoren haar.

Verwarde man aangehouden voor vernieling

HAARLEM Een verwarde man is donderdag 21 juni door de politie aangehouden nadat hij zijn huisraad van vier hoog naar beneden heeft gegooid. Aan het begin van de nacht kreeg de politie hier een melding van. De straat was bezaaid met borden en spullen afkomstig uit de woning. Diverse auto's waren beschadigd. De man weigerde om de agenten binnen te laten en daarom hebben agenten de deur met grof geweld geopend. Eenmaal binnen, arresteerde de politie de bewoner. Deze had in zijn woning alles wat energie verbruikt aangezet, zoals de kookplaat, föhn, tv, verlichting, warmwaterkraan et cetera. Hierdoor was het in de woning 35 graden geworden.

In de woning was het bijna 35 graden. De man had alles wat ect. aan. Heel bizar.

De man is overgebracht naar het cellencomplex. Hier zal hij ook bezocht worden door een arts in verband met zijn psychische gesteldheid.