• Archief

Vrijwilligersacademie houdt open dag

HAARLEM In het informatiepunt van BUUV Haarlem en het Vrijwilligerscentrum Haarlem en omgeving wordt zaterdag 14 september een open dag van de Vrijwilligersacademie georganiseerd. Iedereen is aan de Gedempte Oude Gracht 20 van 13.00 tot 17.00 uur welkom om zich te oriënteren en het complete scholingsaanbod van de Vrijwilligersacademie te bekijken. Er staan heel veel verschillende en workshops en bijeenkomsten in de planning de komende maanden. Time management, Social Media, Hoe stel ik grenzen en Pitchen als een Pro. De workshops en trainingen zijn bijna allemaal gratis en worden aangeboden door Vrijwilligersacademie Haarlem & omgeving en door verschillende partners als de Gemeente Haarlem, RIBW en Kennemerhart.

Het aanbod is bedoeld voor vrijwilligers, actieve burgers, vrijwilligerscoördinatoren, beroepskrachten, mantelzorgers en burgerinitiatieven die in de gemeenten Haarlem en Bloemendaal werken of actief zijn. De Vrijwilligersacademie is onderdeel van Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving.

Kun je niet wachten en wil je het scholingsaanbod nu al bekijken? Ga dan naar https://www.haarlemvoorelkaar.nl/vrijwilligersacademie