• Archief

Informatiebijeenkomst in Blauwe Tram over Formule 1

ZANDVOORT In De Blauwe Tram (Louis Davidscarré 1) vindt dinsdag 27 augustus vanaf 19.30 uur (inloop 19.15 uur) een informatiebijeenkomst plaats over de voorbereidingen rondom de komst van de Formule 1 naar Zandvoort. De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van de gemeente Zandvoort. 

Tijdens de informatiebijeenkomst informeert de gemeente de aanwezigen over de voorbereidingen voor de organisatie van de Formule 1 en welke plannen in ontwikkeling zijn. Als meer details bekend zijn over onder andere bereikbaarheid en veiligheid vertelt de gemeente hierover op een volgende bijeenkomst. Ook vertelt de organisatie van de Dutch Grand Prix in deze bijeenkomst over het programma van de racedagen op Circuit Zandvoort. Na de presentaties is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een e-mail te sturen naar formule1@zandvoort.nl onder vermelding van 'Aanmelding informatiebijeenkomst 27 augustus' of te bellen naar het Klant Contact Centrum, telefoonnummer 14 023.

ACHTERGROND Vanaf 2020 keert de Formule 1 na 35 jaar terug naar Circuit Zandvoort. In mei 2020 wordt de Dutch Grand Prix Zandvoort (DGP) voor het eerst weer verreden voor tenminste drie edities. DGP Race B.V. organiseert de Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort. DGP heeft een contract afgesloten met Formula One Management voor het organiseren van de Formule 1. De gemeente heeft vooral een toetsende en faciliterende rol.