• Eigen Foto

'Zin in zomer festival' met zestien creatieve workshops

HALFWEG Jong en oud kan zich van 15 tot en met 18 augustus creatief uitleven in Halfweg. Vier dagen lang zijn er elke dag vier workshops. Vier creatieve ondernemers van Bogota in Halfweg laten de deelnemers kennismaken met hun aanbod. Deelnemers aan de workshops kunnen schilderen, mozaïeken, beeldhouwen met speksteen, stempels maken en nog veel meer.

Op het oude terrein van de BAM aan de Haarlemmerstraatweg 79 is Bogota gevestigd, een culturele broedplaats waar kunstenaars, creatieven, ambachtslieden, muzikanten, starters en maatschappelijke organisaties hun werkruimte hebben. Vier creatieve ondernemers geven hier samen in totaal zestien verschillende workshops. Het festival in augustus is een laagdrempelige manier voor iedereen om kennis te maken met verschillende technieken en om hun eigen creativiteit te ontdekken!   

Tien van de workshops zijn ook toegankelijk voor kinderen. Kom samen met je (klein)kind een spiegel mozaïeken, wol vilten, servies beschilderen of stempels maken. Elke dag kan gekozen worden uit vier workshops.

Vormgever en stylist Paola Kalshoven leert een speciale techniek in borduren met kraaltjes, creatieve loopbaancoach en auteur Lusanne Hogeweg laten deelnemers ervaren hoe ze intuïtief kunnen schilderen en schrijven, knutsel-kunstenares Monique Wijnschenk deelt haar kennis en ervaring met creatieve handvaardigheid en mozaïek-specialist Hella Steins laat deelnemers diverse mozaïekvormen uitproberen.

De workshops vinden plaats van 10.30 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 16.30 uur. Deelname kost 35 euro voor volwassenen en 17,50 euro voor kinderen. Dit is inclusief materialen, drankjes en hapjes. Voor informatie over de workshops en om aan te melden: www.creatieveworkshops.eu.