• Eigen Foto

Klanten onder indruk van vernieuwde Aldi

HAARLEM Vorige week was het een drukte van jewelste op de trappen van het gebouw van de vernieuwde Aldi-vestiging in Haarlem. Vervangend filiaalleider Ton van Duijn opende samen met medewerker Bas Voois officieel de winkel door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes. Het personeel werd verrast door de enorm leuke reactie van de klanten.

De klanten vinden de winkel zeer licht, overzichtelijk en ruim opgezet. ,,Het lijkt wel of er meer producten in de nieuwe winkel zijn", aldus een enthousiaste klant. Klanten waren zichtbaar blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. ,,Fantastische winkel", werd door vele klanten gezegd. Binnen een paar uur krasten vierhonderd klanten een prijs weg: van tablets en camera's tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd al binnen 3 uur uitgereikt aan een blij verraste klant die verder anoniem wenste te blijven. De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak.

,,Wat een geweldige openingsdag. Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor", aldus de trotse vervangend filiaalleider Ton van Duijn. De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden. In de week na de opening zijn er nog diverse proeverijen in de winkel. Nadruk op verse producten In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. Fairtrade en biologisch Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit. A-merken Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment.

De verbouwde winkel aan het Menno Simonszpein 3 in Haarlem beschikt over zo'n tweehonderd parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur.