Internationale conferentie in bibliotheek

HAARLEM In vestiging Haarlem-Centrum (Gasthuisstraat 32) van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland wordt van vrijdag 15 tot en met zondag 17 september een open internationale conferentie gehouden. Het thema in de Doelenzaal is 'Happy me'.

De organisatie gaat uit van: ,,Een sprankelend weekend met inspirerende lezingen en interactieve workshops, verzorgd door internationale sprekers en musici.'' Ter plaatse is er ook ruimte voor ontspanning, in de vorm van yoga, tai chi en meditatie. Bovendien kan onder leiding van een ervaren gids het stadscentrum worden bezocht. ,,De kennis en filosofie die sprekers en musici uitdragen, is gebaseerd op de Science of Mind.'' Het betreft een studie van 'de mooiste en meest waardevolle wijsheden uit alle tijden, uit alle geschriften en religies verwerkt, waaronder The Course in Miracles'. ,,Geen van deze wijsheden kent dogma's of andere belemmerde regels.''

Meer informatie, onder meer over de opzet en inschrijving, verstrekt Carmen de Haan (bereikbaar via 023-5261144) en staat op www.scienceofmindconferencenetherlands.com.