• Eigen Foto

Hannah Cuppen geeft lezing over bindingsangst

HAARLEM Hannah Cuppen verzorgt dinsdag 26 maart vanaf 20.00 uur de lezing 'Liefdesbang' in het Verhalenhuis (Van Egmondstraat 7). Deze lezing wordt georganiseerd door Bewust Haarlem; platform voor duurzaam, gezond en bewust leven in de regio van Haarlem. Cuppen geeft een lezing over de twee grote angsten waar mensen in de liefde vaak mee kampen: bindingsangst en verlatingsangst. De lezing wordt opgeluisterd door zanger Dennis Kivit met liefdesliedjes. De entree bedraagt 16,50 euro in de voorverkoop of 20 euro aan de deur. Dit is inclusief koffie of thee in de pauze. Reserveren kan via de site van Bewust Haarlem: www.bewusthaarlem.nl.

Hoe zit jij in je relatie? Of heb je geen relatie? Of heb je meerdere relaties gehad en bleek het telkens toch niet dàt te zijn waarnaar je op zoek was of waarnaar je nog steeds op zoek bent. In het boek 'Liefdesbang' van Hannah Cuppen wordt uitgelegd dat dit alles met verlatings- en bindingsangst te maken heeft en hoe je hiermee om kunt gaan. Hannah geeft dinsdag 26 maart een lezing over dit thema en haar boek. De lezing wordt opgeluisterd door zanger Dennis Kivit met een aantal mooie liedjes over de liefde. Na afloop is Hannah beschikbaar voor het signeren van boeken. Een boekentafel aangeboden door de Kennemer Boekhandel is beschikbaar.

Hannah Cuppen is integraal therapeut, trainer en auteur. In haar eigen praktijk begeleidt ze mensen in diepgaande processen. Naast haar ervaringsdeskundigheid heeft zij zich ook beroepsmatig gespecialiseerd in de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst. Daaruit is in 2014 haar eerste boek 'Liefdesbang' voortgekomen. Op basis van dit boek geeft ze trainingen over het overwinnen van verlatingsangst en bindingsangst. Haar boek is inmiddels in het Duits vertaald. In januari 2017 is haar tweede boek 'Liefdesroep' uitgekomen. Op 7 mei verschijnt 'Liefdeskunst', het werkboek bij Liefdesbang.Meer informatie over haar achtergrond: www.hannahcuppen.nl