• De genomineerde foto van Floor Godefroy.

    Eigen Foto

Floor Godefroy in run voor Bruidsfoto Award

HAARLEM Vorige week zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2019. Uit een aantal van ruim 1.200 inzendingen koos de jury tachtig foto's die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2019. Floor Godefroy uit Haarlem is genomineerd in de categorie 'Bruidegom'. Het is niet de eerste nominatie voor de Haarlemse. In 2013 en 2014 was zij ook al genomineerd voor een award in de categorie 'Bruid'.

,,Na zeven jaar afwezigheid is de categorie Bruidegom dit jaar weer helemaal terug van weggeweest. Een categorie waar 'hij' schittert. Soms stoer, grappig, teder of juist heel artistiek in beeld gebracht. Hoewel de bruid op de bruiloft nog steeds een hoofdrol vervult, zien we wel degelijk de bruidegom meer en meer in de spotlights komen. De genomineerde foto's bewijzen dit zeker", aldus Susan Lippe-Bernard, internationaal hoofdredacteur van Bruid & Bruidegom Magazine, de organisator van de BFA.

Met het bepalen van de genomineerden van de Bruidsfoto Award 2019 is de race nu echt van start gegaan. Tot 4 mei kunnen aanstaande bruidsparen en andere belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto's via www.bruidsfotoaward.nl.

Eind mei 2019 worden de Award winnaars in de acht categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2019.

De Bruidsfoto Award wordt voor de vijftiende keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine en heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met professionele bruidsfotografie en -fotografen.

Alle genomineerde bruidsfoto's zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl. De website van Floor Godefroy is te vinden op www.floorfoto.com.