• Eigen Foto

SantaRun Haarlem pakt dit jaar extra groots uit

HAARLEM SantaRun Haarlem viert vrijdag 13 december haar 5-jarig bestaan. Dit ludieke hardloopevenement vindt ook dit jaar weer plaats in de prachtig versierde Haarlemse binnenstad. Ruim tweeduizend verklede santa's, elfjes, rendieren en kerstengelen lopen, rennen of huppelen de verlichte binnenstad door. Om het jubileum te vieren pakt Santa dit jaar extra groots uit. 

Bij aankomst op de Grote Markt staat de deelnemers een Christmas Party te wachten. Proost samen met vrienden, familie en collega's tijdens de grootste kerstborrel en geniet van een lekkere hap bij één van de foodtrucks van FrietHoes, de BBQ Bastard of de poffertjeswagen. Ook  is het dit jaar mogelijk om in een levensgrote kerstkaart te stappen die gedeeld kan worden met vrienden en familie. 

Om 17,45 uur start de dj om alle kinderen die meedoen aan de Elfs Run Sponsorloop welkom te heten en ze warm te springen voor het startschot van 18.00 uur. Om 18.45 uur staat het plein vol, voor de warming up van de grote Santa's, voor wie om 19.30 uur de FunRun begint. 

Deelname aan de SantaRun Haarlem staat garant voor een enorme portie gezelligheid. Daarnaast rennen de deelnemers mee voor het goede doel, alle opbrengsten gaan naar drie goede doelen die het leven van kinderen helpen ontwikkelen. Inschrijven kan via www.santarunhaarlem.nl.