• Pr

Inschrijving SantaRun Haarlem geopend

HAARLEM De inschrijving voor de SantaRun Haarlem is geopend. Dit ludieke hardloop evenement vindt plaats in de prachtig versierde Haarlemse binnenstad op vrijdag 13 december. Ruim 2000 verklede santa's, rendieren en kerstengelen lopen, rennen of huppelen drie kilometer de verlichte binnenstad door. Inschrijven is nu mogelijk.

Deze editie viert SantaRun Haarlem haar vijfjarig jubileum. Om het vijfjarig jubileum te vieren wordt er dit jaar een sponsorloop voor kinderen georganiseerd, The elfs run. Kinderen onder de tien jaar kunnen zich inschrijven voor deze loop via de website. Vraag aan opa's, oma's, buren om je te sponsoren voor het goede doel. De start voor The elfs run is om 18.00 uur. 

Om 18.45 uur staat het plein vol voor de warming up van de grote Santa's, voor wie om 19.30 uur het startschot klinkt. Bij terugkomst staat hen een feestelijke afterparty te wachten. Dit jaar is er ook de mogelijkheid om een snack te halen bij één van de foodtrucks die op de Grote Markt staan.

Deelnemers kunnen individueel of als team deelnemen. De kosten voor de elfs run zijn 8 euro en de inschrijving voor de SantaRun is 15 euro. Vergeet bij de inschrijving niet een mooi Santapak te bestellen. SantaRun Haarlem is niet alleen een funrun, maar je zorgt er ook voor dat kinderen worden geholpen. Alle opbrengsten gaan naar de drie goede doelen die het evenement steunt; De Weekend Academie, Kinderuniversiteit Haarlem en stichting Hidup Baru.

Volg de SantaRun Haarlem ook op Facebook en Instagram of kijk op santarunhaarlem.nl om je gelijk in te schrijven.

Een sfeerimpressie van vorig jaar;