• Sfeerimpressie van de show in april.

    Comedy Spotlight Haarlem
  • Comedy Spotlight Haarlem
  • Comedy Spotlight Haarlem

Comedy Spotlight neemt talenten op tour naar Haarlem

HAARLEM Stand-up comedy is in Nederland aan een enorme opmars bezig, met een explosie aan talent buiten de bekende gezichten van TV. Helaas moet je, om deze comedians in actie te zien, doorgaans naar een comedyclub in Amsterdam. Enorm jammer, want het aanbod is werkelijk enorm en stand-up comedy is perfect geschikt voor laagdrempelige, gezellige, culturele avond uit.

De Comedy Spotlight geeft de middelgrote steden van Noord-Holland dit podium. De Alkmaarse Jacob Adriani, cabaretier en organisator van de Comedy Spotlight, neemt elke maand vier opkomende comedy-talenten mee op mini-tour langs Alkmaar, Zaandam en Haarlem.

CULTUREEL AANBOD IN HAARLEM Het concept is nog jong – deze maand is de derde editie in Haarlem - maar de reacties zijn enorm positief, aldus de organisatie. "We merken in alle steden dat mensen graag terugkomen en blij zijn met de verrijking van hun eigen stadje. En precies daar doen we het voor!"

De avond wordt georganiseerd in samenwerking met de gloednieuwe The Comedy Ballroom @Raecks (Raaks 1-3), waar donderdagavond 17 oktober om 20.00 uur (inloop 19.00 uur) de eerstvolgende Comedy Spotlight in Haarlem plaatsvindt. Tickets kosten 10 euro. Kijk voor meer informatie op jacobadriani.nl/comedy-spotlight of volg het evenement op Facebook.